Można im zazdrościć uprawnień i swobody działania przy zatrzymaniu. Nie idzie tylko zrozumieć czemu aresztanci zwykle mają tak wiele do powiedzenia i idą siedzieć zawsze za niewinność
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i tak powinno być w Polsce
za fraki, na glebę i pałą po nerkach
za fraki, na glebę i pałą po nerkach
co to kurwa ma być? gdzie użycie gazu i paralizatorów?
Czy wy nie rozumiecie że nie ma niewinnych murzynów
Czy wy nie rozumiecie że nie ma niewinnych murzynów
chciałbym by u nas też taka policja była... nawet bym się zaciągną by legalnie pizgać
NRiver napisał/a:
No i dobrze że tak robią po bezpieczeństwo policjanta też jest ważne a nie że on boi się wyciągnąć spluwę albo przywalić bo wyląduje w sądzie. Policjant też ma rodzinę i musi się bronić bo jak zginie to kto będzie wychowywał jego dzieci i robił na nie?
1. ten pan
tamten pan
ta pani ,wszyscy robimy na policje
2.uwielbiam akcje jak jakas mudżińska tłusta baba drze jape na policje pokazuje kim ona kurwa nie jest ale nagle czuje w ciele szpileczki i robi ałałałałałałałała i turla sie po podlodze XD paralizator powinien miec kazdy policjant ,jestem zwolennikiem tej zabaweczki
Pytanie do wszystkich którzy popieracie dzialania tych policjantow:
-Ciekawe czy byście tak zajebiscie kłapali mordą jeżeli znaleźli byście się w sytuacji tych ludzi, i dostali pala w glowe, czy paralizatorem bo rzebrach, naprzykład przez pomylke?
Nie chodzi mi o obrone wszystkich tam ludzi, bo przykładowa gruba murzyńska krowa drze morde bez sensu jak by chciala stworzyć kurwa propagande... Ale kucie w kajdany i tarzanie ludzi ktorzy są obok jest według mnie działaniem bez sensu...
-Ciekawe czy byście tak zajebiscie kłapali mordą jeżeli znaleźli byście się w sytuacji tych ludzi, i dostali pala w glowe, czy paralizatorem bo rzebrach, naprzykład przez pomylke?
Nie chodzi mi o obrone wszystkich tam ludzi, bo przykładowa gruba murzyńska krowa drze morde bez sensu jak by chciala stworzyć kurwa propagande... Ale kucie w kajdany i tarzanie ludzi ktorzy są obok jest według mnie działaniem bez sensu...
@up Ty to kurwa powinieneś paralizatorem za nieznajomość języka ojczystego dostać po żebrach.
Skąd policjant ma wiedzieć, czy ktoś mu zaraz nie wyjmie gnata i nie odstrzeli jajec? Jest wezwanie, ktoś się opiera, to dostaje pałą. Nie wiem czy zauważyłeś, ale żadna z tych osób nie chciała współpracować.
Skąd policjant ma wiedzieć, czy ktoś mu zaraz nie wyjmie gnata i nie odstrzeli jajec? Jest wezwanie, ktoś się opiera, to dostaje pałą. Nie wiem czy zauważyłeś, ale żadna z tych osób nie chciała współpracować.
widze, ze czesc ludzi beczy jaka ta policja nie dobrai inne takie, bez nich, byscie kurwa nawet do sklepu po chipsy nie wyszli bo byscie kose w zebra zarobili. przypadek? zdarzaja sie, ale to tylko zapobieganie gorszemu obrotowi spraw, bez pytan na glebe a potem sie mozesz tlumaczc, jak nie masz nic na sumieniu to nie masz sie c bac, ja nigdy osobiscie nie mialem problemow z policja, wiec uwazam wszelkie ich dzialanie za uzasadnione, jak przedmowca powiedzial... maja rodzice dzieci... maja prace o podwyzszonym ryzyku, ciekawe jakbyscie sie sami zachowali na ich miejscu... 15 strzalow ostrzegawczych? i don't think so...
grim_wj napisał/a:
Czemu w Polszcze tak być nie może??
Bo Nasz Kochany Rząd to banda Pajaców którzy nie myślą o dobrze wspólnoty a o własnym.
Ciągle wprowadzając takie coś jak bezstresowe wychowanie i inne pierdoły.
Tak powinna wygladac praca Policji i innych organów odpowiedzialnych za nasze bezpieczeństwo.
najlepszy jest ruski policjant i wejście smoka
W pierdol w dyby i do lochu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów