📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Cytat:
Lekcje odrobione? Plecak spakowany?Cycki to one mają sztuczne... Jaka chuda baba ma fajne cycki?!
O implantach nie czytałeś? Czy uderzyłem w twój gust kobiet 3-12? Spoko co się tam komu podoba...
km88
ogarnij się, miałeś kiedyś styczność z jakimikolwiek cyckami?
sztuczne tak nie falują, to są naturalne, jędrne, jedne małe drugie troche lepsze piersi a nie jakieś implanty
wracaj do szkoły gimbusie i poderwij w końcu jakąś dziewczyne!!!!
ogarnij się, miałeś kiedyś styczność z jakimikolwiek cyckami?
sztuczne tak nie falują, to są naturalne, jędrne, jedne małe drugie troche lepsze piersi a nie jakieś implanty
wracaj do szkoły gimbusie i poderwij w końcu jakąś dziewczyne!!!!
i choć ładnie się uśmiecha i mówi na ucho kotek
to znam takie jak one, za szluga oddały cnotę"
Cytat z kawałka "nagapiłem się" polecam daje do myślenia.
3/4 z nich przerżnięte na wylot + przećpane w chuj.
nie znalazłem chuja w śmieciach by wkładać w byle jaką procę
i choć ładnie się uśmiecha i mówi na ucho kotek
to znam takie jak one, za szluga oddały cnotę"
Cytat z kawałka "nagapiłem się" polecam daje do myślenia.
3/4 z nich przerżnięte na wylot + przećpane w chuj.
Adolf Skurwolix
Wierzysz w prawdziwość modelek spoko każdy ma prawo być naiwny.Ale jak trzeba być ograniczonym by się nie skumać że od czasów Pameli technologia polimerów (jak nie wiesz co to odsyłam do literatury) poszła do przodu na tyle że nie jesteś w stanie wzrokiem poznać sztucznych cycków. Ba nie tylko polimerów bo implanty robi się także z innych materiałów. Modelki to nie kandydatki na miss że mają być w 100% naturalne.
Wierzysz w prawdziwość modelek spoko każdy ma prawo być naiwny.Ale jak trzeba być ograniczonym by się nie skumać że od czasów Pameli technologia polimerów (jak nie wiesz co to odsyłam do literatury) poszła do przodu na tyle że nie jesteś w stanie wzrokiem poznać sztucznych cycków. Ba nie tylko polimerów bo implanty robi się także z innych materiałów. Modelki to nie kandydatki na miss że mają być w 100% naturalne.
to ja to przelaczam jak tv ogladam a Ty mi tu dajesz az 2:40 tego syfu ?! no chyba Cie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów