- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Ale idioci
^up sam jestes wyprzedzanie, istnieje cos takiego jak droga 2 pasmowa..jeden ustepuje a drugi jebut na rownoleglym pasie. taka nowosc?
kucma19 napisał/a:
Moze osobny dzial dla naszych radzieckich towarzyszy?
Też o tym myślałem: Rosistic
Nie no kur*a ale bez przesady! Niektóre przypadki są ewidentnie z winy kierowcy. Mam wrażenie, że ktoś nawrzucał niegroźne (+/-) potrącenia do jednego klipu z odgórnym założeniem, że wszyscy chcieli wymusić odszkodowanie. Nosz kur*a to jest wschód. Tam się jeździ na zasadzie: mam magiczny wehikuł i wszyyyyscy mają uważać bo JA jadę. Wiele osób twierdzi, że będąc pieszym sam masz przede wszystkim uważać-zgadzam się ale to trochę tak, że kierowców uważa się za święte (dojne) krowy. Na filmiku jest kilka przypadków z przejściem dla pieszych. Co nie zmienia faktu, że w Polsce bez kamerki poległeś.
tylko, ze taki kierowca ma pod dupa okolo tony do dwoch, a ty kurwa masz uwazac na przejsciu, tak bo latwiej zatrzymac sie tobie niz jemu. widze, jak sam wpierdalasz sie pod maske, bo ciebie to wali, ze kierowca po prostu nie zdarzy sie zatrzymac, lub ze sam jebnie twarza w kierownice przy ostrym hamowaniu, bo liczysz sie PIESZY TY. to jest dopiero glupota. pieknie jezdza w indiach zero swiatel, regul, a na milion przejezdzajacych pojazdow 2 maja wypadek... czemu? pierszenstwo masy. zawsze ten kto ma wiecej kilo pod dupa wygra zycie w walce z tym, ktory ma tych kilogramow mniej.
tacy to powinni się na hardzie w ramach uznania za pomyślunek znaleźć.
Chym bardzo muszą cenic w rosji Sadola żeby pchac się pod auto tylko poto coby w polskim poratlu zaisniec
mlody354 jesteś idiotą. Wiesz o tym?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów