18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Tapioka 2012-10-11, 20:56
^up sam jestes wyprzedzanie, istnieje cos takiego jak droga 2 pasmowa..jeden ustepuje a drugi jebut na rownoleglym pasie. taka nowosc?
Zgłoś
bartekmmm 2012-10-11, 21:12
kucma19 napisał/a:

Moze osobny dzial dla naszych radzieckich towarzyszy?

Też o tym myślałem: Rosistic

Najładniej pachną kwiaty na grobach wrogów.
Zgłoś
Oko112 2012-10-11, 21:13
Jeden tak robił... i juz nie robi...
Zgłoś
JE_not 2012-10-11, 22:14 1
saperus napisał/a:

Nie no kur*a ale bez przesady! Niektóre przypadki są ewidentnie z winy kierowcy. Mam wrażenie, że ktoś nawrzucał niegroźne (+/-) potrącenia do jednego klipu z odgórnym założeniem, że wszyscy chcieli wymusić odszkodowanie. Nosz kur*a to jest wschód. Tam się jeździ na zasadzie: mam magiczny wehikuł i wszyyyyscy mają uważać bo JA jadę. Wiele osób twierdzi, że będąc pieszym sam masz przede wszystkim uważać-zgadzam się ale to trochę tak, że kierowców uważa się za święte (dojne) krowy. Na filmiku jest kilka przypadków z przejściem dla pieszych. Co nie zmienia faktu, że w Polsce bez kamerki poległeś.

tylko, ze taki kierowca ma pod dupa okolo tony do dwoch, a ty kurwa masz uwazac na przejsciu, tak bo latwiej zatrzymac sie tobie niz jemu. widze, jak sam wpierdalasz sie pod maske, bo ciebie to wali, ze kierowca po prostu nie zdarzy sie zatrzymac, lub ze sam jebnie twarza w kierownice przy ostrym hamowaniu, bo liczysz sie PIESZY TY. to jest dopiero glupota. pieknie jezdza w indiach zero swiatel, regul, a na milion przejezdzajacych pojazdow 2 maja wypadek... czemu? pierszenstwo masy. zawsze ten kto ma wiecej kilo pod dupa wygra zycie w walce z tym, ktory ma tych kilogramow mniej.
Zgłoś
ByyKuu 2012-10-11, 22:19
Zapoda ktoś tytuł nutki !
Zgłoś
petru23 2012-10-11, 23:41
tacy to powinni się na hardzie w ramach uznania za pomyślunek znaleźć.
Zgłoś
giboN31 2012-10-11, 23:41
teraz w rosji juz nic nie ujdzie na sucho
Zgłoś
Sanbi 2012-10-12, 0:29
jakos nie zdziwily mnie rosyjskie napisy
Zgłoś
Rabanesq 2012-10-12, 0:37 1
nuta : Netsky, Rise and shine
Zgłoś
cycus69 2012-10-12, 1:01
Właśnie dlatego tam kamery mają nawet w konnych zaprzęgach
Zgłoś
Krak 2012-10-12, 10:48
Poza pasami to se mogą wyłudzać...pogrzebowy z zusu
Zgłoś
smyndryl 2012-10-12, 11:01
ha, i nikt nie klnie ze dubstep w tle.. ;]
Zgłoś
dziaraxx1 2012-10-12, 12:43
Chym bardzo muszą cenic w rosji Sadola żeby pchac się pod auto tylko poto coby w polskim poratlu zaisniec
Zgłoś
A................N 2012-10-12, 15:13
mlody354 jesteś idiotą. Wiesz o tym?
Zgłoś
artiee 2012-10-12, 19:16
Tapioka napisał/a:

^up sam jestes wyprzedzanie, istnieje cos takiego jak droga 2 pasmowa..jeden ustepuje a drugi jebut na rownoleglym pasie. taka nowosc?

Oczywiście i jest to wyprzedzanie jakby nie patrzeć bo ten drugi też powinien stać i ustąpić.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów