18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:02
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
P................e 2013-05-05, 2:37 2
"kilka się już pojawiło"

Piwo dla ciebie...

Zgłoś
KrnabrnyKrab 2013-05-05, 11:26 3
Tendencja do nabijania punktow... Faile sa zajebiste ale na sile wrzucanie staroci to jak plucie sadolom w twarz... Nic tylko punkty, ranki, staty.... Wyjdz na dwor a nie kurwa respa na necie nabijasz....
Zgłoś
Splitterek 2013-05-05, 11:30
6:57 czy juz też was wkurwia ten śmiech widząc ten filmik milionowy raz?
Zgłoś
Tassadar 2013-05-05, 11:32
Większość z tego to faktycznie stare

All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Zgłoś
GranatPL 2013-05-05, 11:38
Weźcie chłopaka nie hejtujcie, dopiero co mu mama podłączyła Gimbostradę z tej okazji, że jednak zda do gimbazy. Miał prawo nie wiedzieć, że wszystko stare

A, i murzyńska pała Ci w kakao za podkład dźwiękowy ze strugarki i sokowirówki.
Zgłoś
100PROcentZmC 2013-05-05, 11:44
Myślałem że ktoś za ścianą robi remont,ale to jednak dubstep.
Zgłoś
Sadziu101 2013-05-05, 11:55
Kilka się pojawiło... przecięz to stare filmy, starsze niż internet. Do tego ta "muzyka"... 3 x NIE.
Zgłoś
jonek00 2013-05-05, 11:56
też większość widziałem, ale chętnie sobie jeszcze raz popatrzę jak się ktoś ładnie wypierdala.

(a jak ktoś nie lubi takiej muzyki to niech wyłączy głos i sobie puści "gdzie strumyk płynie z wolna". problem macie jak świnia w meczecie)
Zgłoś
Numernabis 2013-05-05, 11:58
GranatPL napisał/a:

Weźcie chłopaka nie hejtujcie, dopiero co mu mama podłączyła Gimbostradę z tej okazji, że jednak zda do gimbazy. Miał prawo nie wiedzieć, że wszystko stare

A, i murzyńska pała Ci w kakao za podkład dźwiękowy ze strugarki i sokowirówki.

a jak nie zdam to będziemy w tej samej klasie, cieszysz się?
Zgłoś
Anper 2013-05-05, 13:02
@BongMan

Gówno to Ty wstawiasz zamiast dowcipów,

a to co w tle leci to Dubstep.
Zgłoś
wykupczator 2013-05-05, 13:02
piwa nie będzie, wkurwiłem się. nie obejrzałem nawet minuty przez te jebane skrileksy. wiecie co to za ból oglądać faile bez głosu?
Zgłoś
klint0n 2013-05-05, 13:06
Tak się dopierdalacie do tej muzyki, a może to jest tak, ze koleś chce zrobić furorę na YT i dał taki podkład, który jest za free, jak wiadomo darmowego ścierwa nie czepiają się chuje od praw autorskich.

Jak ktoś to ma obcykane to niech mnie poprawi, będę wiedział więcej. Nuty też nie znam i nie wiem czy faktycznie jest freeware, ale taki syf powinien być darmowy.
Zgłoś
GrochTNT 2013-05-05, 13:23
a dorzucę się:
toż to wszystko jest z tamtego roku
Zgłoś
smyndryl 2013-05-05, 13:29
Mnie się tam muza podoba - przypominają się najlepsze imprezy;]
Zgłoś
OCB 2013-05-05, 16:50 1
Anper napisał/a:

@BongMan

Gówno to Ty wstawiasz zamiast dowcipów,

a to co w tle leci to Dubstep.

Dubstep=Gówno czyli by się zgadzało

W ogóle to za dużo linków do szukania. ALE BYŁO!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem