📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:02
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tendencja do nabijania punktow... Faile sa zajebiste ale na sile wrzucanie staroci to jak plucie sadolom w twarz... Nic tylko punkty, ranki, staty.... Wyjdz na dwor a nie kurwa respa na necie nabijasz....
6:57 czy juz też was wkurwia ten śmiech widząc ten filmik milionowy raz?
Większość z tego to faktycznie stare
A, i murzyńska pała Ci w kakao za podkład dźwiękowy ze strugarki i sokowirówki.
Myślałem że ktoś za ścianą robi remont,ale to jednak dubstep.
Kilka się pojawiło... przecięz to stare filmy, starsze niż internet. Do tego ta "muzyka"... 3 x NIE.
też większość widziałem, ale chętnie sobie jeszcze raz popatrzę jak się ktoś ładnie wypierdala.
(a jak ktoś nie lubi takiej muzyki to niech wyłączy głos i sobie puści "gdzie strumyk płynie z wolna". problem macie jak świnia w meczecie)
(a jak ktoś nie lubi takiej muzyki to niech wyłączy głos i sobie puści "gdzie strumyk płynie z wolna". problem macie jak świnia w meczecie)
GranatPL napisał/a:
Weźcie chłopaka nie hejtujcie, dopiero co mu mama podłączyła Gimbostradę z tej okazji, że jednak zda do gimbazy. Miał prawo nie wiedzieć, że wszystko stare
A, i murzyńska pała Ci w kakao za podkład dźwiękowy ze strugarki i sokowirówki.
a jak nie zdam to będziemy w tej samej klasie, cieszysz się?
piwa nie będzie, wkurwiłem się. nie obejrzałem nawet minuty przez te jebane skrileksy. wiecie co to za ból oglądać faile bez głosu?
Tak się dopierdalacie do tej muzyki, a może to jest tak, ze koleś chce zrobić furorę na YT i dał taki podkład, który jest za free, jak wiadomo darmowego ścierwa nie czepiają się chuje od praw autorskich.
Jak ktoś to ma obcykane to niech mnie poprawi, będę wiedział więcej. Nuty też nie znam i nie wiem czy faktycznie jest freeware, ale taki syf powinien być darmowy.
Jak ktoś to ma obcykane to niech mnie poprawi, będę wiedział więcej. Nuty też nie znam i nie wiem czy faktycznie jest freeware, ale taki syf powinien być darmowy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów