Sport na pewno nie dla ciot
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
bitch please! jaracie się footballem amerykańskim, pomimo że mecz trwa z 3-4 godziny, a samej czystej gry jest może z 30 minut... macie dużo bardziej męski sport niż FA czy rugby, i to już nawet na krajowym podwórku
Kogo obchodzi football amerykański?
Wiecie czemu w tym sporcie jest tyle murzynów? Oni od pokoleń w swoich wioskach się tak napierdalali o kawałek mięcha czy innego robaka
elemele patologi nie menele...
Nie dla ciot, tylko dla debili. Podobnie jak sporty walki, w których napierdalają się po łbach.
Człowiek to nie baran i nie jest przystosowany do przyjmowania takich nagłych przeciążeń na mózg. Polecam zgłębić temat wpływu częstych i powtarzalnych mikrowstrząsów na psychikę człowieka. O podstawowych zdolnościach jak mówienie i koncentracja nawet nie mówię, bo niedostatki tych zdolności widać u zawodowych bokserów jak na dłoni.
Tematem zainteresował mnie świetny film z Willem Smith'em z 2015 roku pt. "Concussion".
Człowiek to nie baran i nie jest przystosowany do przyjmowania takich nagłych przeciążeń na mózg. Polecam zgłębić temat wpływu częstych i powtarzalnych mikrowstrząsów na psychikę człowieka. O podstawowych zdolnościach jak mówienie i koncentracja nawet nie mówię, bo niedostatki tych zdolności widać u zawodowych bokserów jak na dłoni.
Tematem zainteresował mnie świetny film z Willem Smith'em z 2015 roku pt. "Concussion".
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów