Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
świat bez nas kobiet byłby nudny
a i rynek motoryzacyjny by podupadł
chyba kurwa firmy ubezpieczeniowe
chyba kurwa firmy ubezpieczeniowe
nie potraktuję tego jako obelgi tylko jako brak znajomości zasad interpunkcji - bo w przeciwnym razie musiałabym napisać jedno słowo i dostać bana na miesiąc
Fakt, że jest prosty w przekazie, ale mam prawo wyrazić swoje zdanie! Może jesteś babą?
Pierdolisz jak baba.
nie potraktuję tego jako obelgi tylko jako brak znajomości zasad interpunkcji - bo w przeciwnym razie musiałabym napisać jedno słowo i dostać bana na miesiąc
czyżby przypomniała się sytuacja z pracy?
Szef kładzie przed sekretarką kartkę ze zdaniem: "Pieprzyć nie wolno zwolnić."
I mówi:
- Przecinek postaw sama.
czyżby przypomniała się sytuacja z pracy?
Szef kładzie przed sekretarką kartkę ze zdaniem: "Pieprzyć nie wolno zwolnić."
I mówi:
- Przecinek postaw sama.
mam nadzieję, że znasz ten dowcip z perspektywy przełożonego, bo jeśli podwładnego, jakiegoś 60letniego pedryla, to zaczynam rozumieć "bul dópy"
a poważniej - już nie raz o tym rozmawialiśmy i znam twoje zdanie o kobietach - jak miała na imię, adres sukę i będzie po sprawie
Nie, Twoja dziewczyna
Ta jasne moja dziewczyna Skłaniałbym się raczej ku myśli, iż razem ze starą przy herbacie to nakminiliście Poza tym moja dziewczyna nie wierzy w duchy i innego rodzaju zabobony.
mam nadzieję, że znasz ten dowcip z perspektywy przełożonego, bo jeśli podwładnego, jakiegoś 60letniego pedryla, to zaczynam rozumieć "bul dópy"
a poważniej - już nie raz o tym rozmawialiśmy i znam twoje zdanie o kobietach - jak miała na imię, adres sukę i będzie po sprawie
ja to wszystko znam z perspektywy czasu, bejbe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów