W wykonaniu Norbiego
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Orissa napisał/a:
Filmik jest z Gliwic, Orzeł mieszka przy Staromiejskiej, nie wiem tylko w którym miejscu dokładnie
Dzięki, a kojarzysz w jakim mieście były filmy z Kobrą, albo jak zrobił wjazd do takiej meliny w nocy?
Norbi nagrywał i w Zabrzu i Gliwicach i Chorzowie i Rudzie Śląskiej. O takich miejscach słyszałem.
@korndddd
Oczy Kobry mieszka gdzieś niedaleko Orła, w Napadzie na fabrykę jaboli (watch?v=dIKYWxRkp78) Norbi złapał po raz pierwszy Orła i Oczy Kobry, dlatego w dalszych filmikach są wymieszane fragmenty z obydwoma menelami
Melina w nocy (Somsiedzi insekty: watch?v=vEjEACCqVGw) to żadne mordy które bym znała z Gliwic. Nawet akcent jest trochę za słaby jak na Gliwice
Jeszcze jeden menel z pewną lokacją to Łabuk, sąsiad Orła. Norbi łapie go głównie w domu:
Krótki widok jego mieszkania i lokacja względem domu Orła w 0:19 watch?v=goure3HCBcE
Łabuk i kumple po imprezie: watch?v=nqOqHmSuRlI
Najnowszy filmik z Orłem i Łabukiem: watch?v=_kFmepJwHTA
Inni menele którzy na pewno są z Gliwic to:
Rudy ze Szturmu cyganów (watch?v=39tuatG5VM0)
Ci dwaj z Gdzie jest bigos + Dżejson o którym mowa (watch?v=gguxW6J7U64)
Wszyscy z Teamu BMW Sauber (watch?v=_HKlq1Jrlug)
Przynajmniej 1 filmik jest poskładany z materiałów z Pyskowic, ale nie pamiętam już który
Oczy Kobry mieszka gdzieś niedaleko Orła, w Napadzie na fabrykę jaboli (watch?v=dIKYWxRkp78) Norbi złapał po raz pierwszy Orła i Oczy Kobry, dlatego w dalszych filmikach są wymieszane fragmenty z obydwoma menelami
Melina w nocy (Somsiedzi insekty: watch?v=vEjEACCqVGw) to żadne mordy które bym znała z Gliwic. Nawet akcent jest trochę za słaby jak na Gliwice
Jeszcze jeden menel z pewną lokacją to Łabuk, sąsiad Orła. Norbi łapie go głównie w domu:
Krótki widok jego mieszkania i lokacja względem domu Orła w 0:19 watch?v=goure3HCBcE
Łabuk i kumple po imprezie: watch?v=nqOqHmSuRlI
Najnowszy filmik z Orłem i Łabukiem: watch?v=_kFmepJwHTA
Inni menele którzy na pewno są z Gliwic to:
Rudy ze Szturmu cyganów (watch?v=39tuatG5VM0)
Ci dwaj z Gdzie jest bigos + Dżejson o którym mowa (watch?v=gguxW6J7U64)
Wszyscy z Teamu BMW Sauber (watch?v=_HKlq1Jrlug)
Przynajmniej 1 filmik jest poskładany z materiałów z Pyskowic, ale nie pamiętam już który
Dzięki za wiadomości. Tak mi się przypomniało jak na przełomie 2007/2008 oglądałem te wszystkie filmiki na YT. Norbi chyba po śmierci Dżejsona przestał nagrywać. A kojarzysz co tam się u nich dzieje- Oczy Kobry, Orzeł żyją jeszcze? A Norbi?
panoramio.com/photo_explorerview=photo&position=28&with_photo_...
To jest dom "orłą" . Nie wiem czy żyje . idąc w gliwicach od mostu na staromiejskiej jest to 2 budynek po prawej
btw. jakiś czas temu ogłaszano przetarg na rozbiórkę tego budynku , więc jak orzeł żyje to pewnie tam już nie mieszka
To jest dom "orłą" . Nie wiem czy żyje . idąc w gliwicach od mostu na staromiejskiej jest to 2 budynek po prawej
btw. jakiś czas temu ogłaszano przetarg na rozbiórkę tego budynku , więc jak orzeł żyje to pewnie tam już nie mieszka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów