📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
co to za muzyka? dam cyber piwo
Mam nadzieje, że większość z tych debili nie wróci na ulice, ciot na drodze nie potrzebujemy.Skoro jak dochodzi co do czego to nie umieją zapanować nad motorem to na chuj sobie kupują taką maszynę? Nie mam nic do ludzi którzy umieją jeździć, ale jak widzę jakiegoś debila co na zabudowanym 180km/h ciśnie to mam nadzieję, że rozpierdoli się o najbliższego tira Oczywiście mam nadzieje że zostanie to zarejestrowane przez kamerę i wrzucone na sadola
Prawda jest taka, że w 90% tym bezmózgom na dwukółkach się należało, odkąd to:
- zakaz wyprzedzania i linie obowiązuje tylko innych użytkowników,
- ograniczenia prędkości są dla ciot,
- oraz slalom między samochodami jest najbezpieczniejszym sposobem pokonywania korków??
Wcale ich nie żal.
Pozdro na normalnych użytkowników dróg.
- zakaz wyprzedzania i linie obowiązuje tylko innych użytkowników,
- ograniczenia prędkości są dla ciot,
- oraz slalom między samochodami jest najbezpieczniejszym sposobem pokonywania korków??
Wcale ich nie żal.
Pozdro na normalnych użytkowników dróg.
Temu kolesiowi na końcu powinni upie*** ręce przy samej dupie za wystawienie kikutów
Wszystko wina osobówek oraz Tuska. Co do jednego.
Parę razy rzeczywiście motocyklista nie był winny. Ale kurwa, jakie to zaskoczenie, że się rozpierdalasz, jeśli
- omijasz z lewej
- wyprzedzasz na skrzyżowaniu
- nie patrzysz przed siebie
- nie umiesz zapanować nad maszyną
- zapierdalasz tam, gdzie nie powinno się zapierdalać
- jesteś ruskiem.
A teraz w Polsce można jeździć motocyklem do 125cm3 bez nauki i egzaminu (co prawda trzeba mieć B), a to zupełnie inna bajka. Zresztą zobaczcie tych pojebów bez kasku i ubrania. Tylko stwarzają zagrożenie i psują reputację innym. Rozjebać.
- omijasz z lewej
- wyprzedzasz na skrzyżowaniu
- nie patrzysz przed siebie
- nie umiesz zapanować nad maszyną
- zapierdalasz tam, gdzie nie powinno się zapierdalać
- jesteś ruskiem.
A teraz w Polsce można jeździć motocyklem do 125cm3 bez nauki i egzaminu (co prawda trzeba mieć B), a to zupełnie inna bajka. Zresztą zobaczcie tych pojebów bez kasku i ubrania. Tylko stwarzają zagrożenie i psują reputację innym. Rozjebać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów