📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pull up, pull up
nasi tez sie chcieli popisac przed ruskimi
Deemx napisał/a:
Pierwszy temat na głównej. Teraz to tylko syna spłodzić
Jakiego syna ? Córkę z ku*asem, a nie.
Splifcior napisał/a:
@hajen
Bardzo zwrotny ten tupolew jak na taką dużą maszyne. Tak mi się wydaje bo ekspertem nie jestem.
Ano zwrotna i to bardzo. Na tym filmiku widać to lepiej (patrz od 0:31):
Wystarczy poszukać pod hasłem "low pass" albo "touch&go".
wedlug mnie codziennie powinni robic taki przelot talibom zeby im turbany pozbijac z tych kretynskich glow
a pewien polski samolot tez tak probowal i wiadomo jak skonczyl
a pewien polski samolot tez tak probowal i wiadomo jak skonczyl
Dża napisał/a:
Pięknie nasi nisko latają... Aż nie chce się wierzyć, że jakaś brzoza mogłaby im przeszkadzać...
Na tym filmiku nie ma żadnego samolotu z Polski.
az lezka w oku sie kreci myslac o tym ze mnie nie chciali na pilota przyjac
Orlik, 0:20
@up.adist8 Jak tak latałeś na symulatorze jak piszesz. To się nie dziwie że cię nie chcieli.
Co roku, we wrześniu -> Ostrava -> Nato Days -> Pole buraków. Kto byl ten wie o co chodzi
maxvolumePL napisał/a:
Orlik, 0:20
Ha, wiedziałem, że na tym się każdy złapie. To nie polski Mig tylko słowacki - herb Słowacji na stateczniku.
Patrz ! Patrz ! Patrz ! Kuuuuuurwaaaaa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów