📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tylko raz skoczyłem z mostu do wody w celach rekreacyjnych, dziękuję posiedzę.
Swoją drogą przejebana sytuacja, kiedy ma się do wyboru spłonąć żywcem albo wyskoczyć z budynku i ciapnąć na beton... Nie chcę nigdy stanąć przed takim wyborem.
--
2:08 w drugim filmiku - Elvis?
--
2:08 w drugim filmiku - Elvis?
Rapture - Antony and the Johnson
pierwszy utworek - wstawiam, bo dużo ludzi się spuszcza, że fajny
pierwszy utworek - wstawiam, bo dużo ludzi się spuszcza, że fajny
Cockandball napisał/a:
zadupcone z theync.com ale fajne. ale czemu zrobiłeś 3 części skoro był jeden filmik 13 minutowy?
Ponieważ upload tu jest ograniczony do 30 mb, więc musiałem podzielić.
Mogłem też zmienić rozdzielczość na mniejszą...
Dzisiaj w moim mieście był przypadek samobojstwa z 9 piętra. Koło 16:00 48 latek popełnił samobójstwo. Wracałem ze znajomymi z piwa w kierunku domu i przez totalny przypadek zatrzymaliśmy się przy sklepie niedaleko tego wieżowca. Z daleka szedł jakiś żul, nosiło go od lewej do prawej. Mówimy oo nieźle najebany i nic sobie z tego nie robiliśmy. Nagle podchodzi do nas my już prawie pewni, że będzie prosił nas o drobne na piwo czy coś w ten deseń. Okazało się, że nie jest to żul a brat tego co popełnił samobójstwo. Po prostu opowiadał nam, że 3 godziny temu jego brat się zabił widział jak leciał z okna bo mieszka,li w tej samej klatce. Że nie potrafi sobie z tym poradzić widać było zajebisty ból i cierpienie w jego oczach. Młody gościu coś koło 45. Opowiadał jak to go kiedyś uratował z jeziora gdy się topił. No nagle wszystkim naszym znajomym zrobiło się lekko przykro. Wyobraziliśmy sobie jego ogromne cierpienie. Tak wiem zjebiecie mnie za to ale akurat trafiłem na ten temat to podziele się z wami. Więc czasami na prawdę nie warto oceniać kogoś po okładce.
W pierwszy filmiku 2:58 - tak w Rosji stwierdza się zgony
Kręcone dziurką od klucza.
dawno mi nie było tak smutno na sadolu..., jeśli w ogóle było mi smutno tutaj.
ej sorry jak ma ta muzyka z drugiego filmiku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów