Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
90% filmów z Chin lub z Rosji. Widać tsm pierdoli się przepisy bhp. Żółtków jest tylu że taniej jest im wypłacić jakieś marne odszkodowanie niż zainwestować w zabezpieczenia...
odszkodowanie? to chyba zapłaci rodzina denata za przestój spowodowany czasem wyjęcia truchła z maszyny
haha ten w 0:35 jaki baran spierdolony xD większy od tych co wózki widłowe zatrzymują własnym ciałem xD jak tak można zrobić choćby mi kierowniczek kazał to ni chuja a żaden kierownik nie będzie kazał pracownikowi tak robić bo też nie w jego interesie. jakiś rusek zjebany homo sovieticus poświęcił życie bo papier toaletowy by się nie wyprodukował czy co on tam tworzył, jebany debil xD jak mozna łeb wkładać do czegoś co się może w każdej chwili niekontrolowanie zamknąć ? xD
w ten kurwa brudas w 0:55 co go w rolke zawinelo też mi kurwy nie żal, jednej brązowej hinduskiej kurwy mniej jebać kurwe kaleke
brązowego pastucha brudnego
najlepszy jest w 2:00 co go przez całą rurkę przeciągnęło, pamiętam jak kiedyś sobie to oglądałem w pociągu nie mogłem powstrzymać śmiechu patrzeli się jak na pojeba
No tak Ty jesteś bezpieczny, pracy się boisz to o wypadku w pracy mowy nie ma.
Wypadki w pracy jak się nie pracuje nie ma takiego zagrożenia. Najczęściej biedni ludzie pracują bo nie ma alternatywy.
biedni ludzie nie z bananowych domow gdzie tatus wszystko da a dzieci jak jebane pasożyty do konca będą tylko wysysac ile sie da ´jebane niedoidy uczepione dup starych jak te hemoroidy ´...
Legenda głosi, że ten ostatni kręci się tak do teraz...
Kręcił się tak dobrą godzinę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów