Mudżaj się boi ;<
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kali bać złe mzimu kali iść do pan po jeść Kali jeść Kali bić złe mzimu.
Ja tylko znam Cry of Fear ( ta z Aparatem), jest na Steamie za darmo
Tutaj macie kanał na YT. Pełne filmiki i nazwy gier. Czy udaje czy nie, jedyny mudżaj na którego mogę patrzyć.
Cytat:
KSIOlajidebtHD
E tam fajnie maja chłopaki też chciałbym tak przeżywać takie gry bo to o to chodzi^^ wiecie jak im skacze adrenalinka jak się tak boją jak myśle o takich emocjach to mi aż ciarki przechodzą
@up nerd detected
a ja lubie ogladac takie filmiki, tylko jesli naprawde sie boja a nie jak te 'slawne' cioty na youtube, te spedalone pewidepie,toby i te smoshy gdzie robia z siebie pierdolonych kretynow zeby inne pierdolone kretyny sie smialy
tylko akurat tutaj udaja ;d
tylko akurat tutaj udaja ;d
Czy tylko mnie wkurwiaja ludzie ktorzy graja w jakies horrory i dra morde wydaja jakies dziwne odglosy albo odskakuja od komputera, czasami i mi sie zdarzy przestraszyc, ale jedyne co wtedy robie to powiem sobie pod nosem " o kurwa", jebani pozerzy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów