📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Presty - nie widziałem że mam fana ....
flaszka napisał/a:
dlatego właśnie na autostradzie / trasie szybkiego ruchu warto zatrzymać się w sporej odleglości od poprzedzającego i caly czas patrzec w lusterku co sie dzieje za tobą. No i oczywiście warto też wrzucić awaryjne swiatla
Było tu nagranie spod Gorzowa na S3 ( ze 2 lata temu ?) - korek, dwa auta stojące za cysterną uciekają na pas awaryjny a dwie sekundy potem TIR uderza w tył cysterny z prędkością 70 km/h. Z kabiny zostaje 20 cm, osobówki bez strat bo patrzyli w lusterka...
Jeden na 10 wypadków z udziałem ciężarówki... tak tak, trzeba sobie jakoś tłumaczyć swoją nieudolność. To są ludzie, którzy dowożą nam jedzenie do sklepów. Nie mam nic wspólnego z kierowcami ciężarówek, a mimo wszystko szanuję, bo to praca może nawet bardziej wymagająca niż praca górnika... No i bardziej pożyteczna...
kurwa, typ przeżył. A przynajmniej ruszał się pod koniec filmu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów