Skąd się wzieły pączki w wannie?
Regulamin serwisu Sadistic.pl: sadistic.pl/regulamin.htmKurwa filmik trwa jedną minutę a musiałem 3 razy do początku przewijać bo baba mordę co chwile otwiera co za zjebane życie, człowiek wraca z pracy, zmęczony, gorąco w chuj (klimy nie kupuj mamy wiatraczek a od klimy to się przeziębi), jak nie odkurza, to wynieś śmieci, wczoraj drzwi od szafy sklej, dzisiaj zamontuj, do sklepu po srajtaśmę bo się skończyła. Piwa się napić w spokoju nie da, tylko tra ta ta ta ta ta ta i tak w kółko. Teraz też mi coś pierdoli za uchem... zabijcie mnie bo nie zniosę...
Kurwa filmik trwa jedną minutę a musiałem 3 razy do początku przewijać bo baba mordę co chwile otwiera co za zjebane życie, człowiek wraca z pracy, zmęczony, gorąco w chuj (klimy nie kupuj mamy wiatraczek a od klimy to się przeziębi), jak nie odkurza, to wynieś śmieci, wczoraj drzwi od szafy sklej, dzisiaj zamontuj, do sklepu po srajtaśmę bo się skończyła. Piwa się napić w spokoju nie da, tylko tra ta ta ta ta ta ta i tak w kółko. Teraz też mi coś pierdoli za uchem... zabijcie mnie bo nie zniosę...