Czujecie ten dreszczyk ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
Jakie to żenujące gangam style nudne ;/ ... W miesiącach przeminie jak nosa nosa, euro spoko i inne komercyjne gówna...
...a jak sie ma to jest dupnie ;D
To takie gówno jak Ai Se Tu Pego. Też chwile było głośno i już jest cisza. Oby z tym czymś było podobnie.
Podobal mi sie ten kawalek....
teraz zaczyna mnie juz wkurwiac to ze jest wszedzie.
Czy ktos moze mi pokazac chociaz jeden inny bit PSY? Grzebalem i gowno jest w necie. Czy on na jednym vid robi taka kapuche?
teraz zaczyna mnie juz wkurwiac to ze jest wszedzie.
Czy ktos moze mi pokazac chociaz jeden inny bit PSY? Grzebalem i gowno jest w necie. Czy on na jednym vid robi taka kapuche?
Chuj chujowi przygada chujowym komentarzem
Ty. no kurwa nie uwierzysz,ale poczułem.
A gdzie ta dzicz się bawiła? jeśli można wiedzieć??
W Korei Północnej
A tak na serio nie wiem. Byle nie w Polsce
tit napisał/a:
IQ ludzkości spada w porażającym tempie.
Niby czemu? Piosenka jest utrzymana w wesoło-komicznym klimacie.
Z tego co przeczytałem w tłumaczeniu to też nie jest o ruchaniu, cyckach i dupach. W teledysku tylko na chwilę pojawiają się babskie tyłki ćwiczące jogę, tak to widzimy tego miśkowatego chińczyka, czy kim on tam jest i ładne dziewczyny w sukienkach.
Osobiście uważam ją za fajną piosenkę na dyskotekę.
Mi osobiście się bardzo ta piosenka podoba. Co prawda nudzi mnie oglądanie tego wszędzie na necie - przecież jak ktoś chce to sam sobie puści, po co katować ludzi, którym nie przypadła do gustu?
Tak czy kwak już wolę to niż widzieć wszędzie "Jestem bogiem.."
Japońcy jebani
Nie rozumiem zjebów którzy hejtują ten kawałek tylko dlatego że jest popularny. Muzyka miała być skoczna, słowa proste i tak w rzeczy samej jest. Dodatkowo charyzma wokalisty, taniec i mamy przepis a hit. Swoją drogą zazdroszczę mu tych Koreanek
Miesiąc temu to było śmieszne. Śmiałem się, słuchałem, podobało mi się. Teraz już to po prostu denerwuje, na każdym kroku, żeby nie powiedzieć gorzej...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów