Policja wezwana przez dziewczynę na byłego, który ją nachodził.
Po przybyciu policji chłopak uciekał i udawał że ma ukrytą broń.
Ja pierdole....
Jak można być takim zjebem. Jeżeli nie szanujesz swojego życia to co szkodzi poświecić je dla ludzi, którzy nie mają szans ani wyboru i dać im odrobine szczescia?
Samobójcy to jebane ścierwo. A tacy co odchodzą i jeszcze zostawiają syf po sobie to jebane zapleśniałe gówno tego świata.
Raczej w jakim stanie psychicznym trzeba być, jakie mieć problemy życiowe żeby się zdecydować na taki krok . Naprawde uważasz, że taki koleś co sie na to decyduje to on sobie siedzi przed TV i z nudów albo ze "zjebania genetycznego" takie coś robi? Za tym stoją realne problemy.
Raczej w jakim stanie psychicznym trzeba być, jakie mieć problemy życiowe żeby się zdecydować na taki krok . Naprawde uważasz, że taki koleś co sie na to decyduje to on sobie siedzi przed TV i z nudów albo ze "zj***nia genetycznego" takie coś robi? Za tym stoją realne problemy.
Raczej w jakim stanie psychicznym trzeba być, jakie mieć problemy życiowe żeby się zdecydować na taki krok . Naprawde uważasz, że taki koleś co sie na to decyduje to on sobie siedzi przed TV i z nudów albo ze "zj***nia genetycznego" takie coś robi? Za tym stoją realne problemy.
Ja pierdole....
Jak można być takim zjebem. Jeżeli nie szanujesz swojego życia to co szkodzi poświecić je dla ludzi, którzy nie mają szans ani wyboru i dać im odrobine szczescia?
Samobójcy to jebane ścierwo. A tacy co odchodzą i jeszcze zostawiają syf po sobie to jebane zapleśniałe gówno tego świata.
Ironiczne, a wręcz zabawne bo oni myślą o sobie dokładnie to samo
Ja pierdole....
Ja pierdole....
Ja pierdole....
"samobójcy to zj***ne ścierwo" najczęściej tak mówią ludzie ze skłonnościami samobójczymi. Uważaj na siebie bro