źródło
źródło
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lepiej się nie da ująć, są krążki i tablety. Kondomy to żadna antykoncepcja.
btw pojebany marketing - tak trudno wyjąć chuja przed końcem jakby miało jakimś jebanym cudem pierdolnąć? na marginesie nie wiem jak to możliwe chyba trzeba by mieć ciśnienie jak z węża strażackiego. Wymyślają jakieś grafeny czy inne gówna - na chuj to komu? chyba tylko gimbusom które o ruchaniu wiedzą tyle co przeciętny Polak o hodowli jedwabników.
Chociaż słyszałem o wpadkach kiedy mimo gumy ktoś zaciążył,jak to możliwe? kurwa niewiem! Jestem prawie pewien że takie "przypadki" to zwykłe pierdolenie i lovelas po prostu zalał przypadkiem lubą (talent kurwa) Ja w większości przypadków bzykam się bez gumy bo szansa zaciążenia samym prejakulatem jest praktycznie zerowa,niby pierdolą że jest to możliwe ale jak dla mnie byłby to cud na miarę niepokalanego poczęcia.
Ofkozz co innego ochrona przed chorobami - wystarczy nie chodzić do burdelu.
Spotkałem się z twierdzeniem że w przypadku np.durexów płaci się głównie za ładne opakowanie - ile w tym prawdy niewiem ale ja kupuję zawsze najtańsze jakie są aktualnie dostępne.
btw pojebany marketing - tak trudno wyjąć chuja przed końcem jakby miało jakimś jebanym cudem pierdolnąć? na marginesie nie wiem jak to możliwe chyba trzeba by mieć ciśnienie jak z węża strażackiego. Wymyślają jakieś grafeny czy inne gówna - na chuj to komu? chyba tylko gimbusom które o ruchaniu wiedzą tyle co przeciętny Polak o hodowli jedwabników.
Chociaż słyszałem o wpadkach kiedy mimo gumy ktoś zaciążył,jak to możliwe? kurwa niewiem! Jestem prawie pewien że takie "przypadki" to zwykłe pierdolenie i lovelas po prostu zalał przypadkiem lubą (talent kurwa) Ja w większości przypadków bzykam się bez gumy bo szansa zaciążenia samym prejakulatem jest praktycznie zerowa,niby pierdolą że jest to możliwe ale jak dla mnie byłby to cud na miarę niepokalanego poczęcia.
Ofkozz co innego ochrona przed chorobami - wystarczy nie chodzić do burdelu.
Załamię Cię bo to że ktoś zalał w gumie jest możliwe poczytaj w necie, wiesz guma nie daje Ci 100% ochrony przed ciążą, tak samo jak krążki czy tabletki
Co do ochrony przed chorobami to pozostaje guma i rozwaga gdzie się pcha swojego przyjaciela, a twierdzenie że nie chodzenie do burdeli wystarczy jest głupie, bo: poznajesz laskę na imprezie lądujesz z nią w łóżku ostre dymanie wszystko dobrze bo przecież w burdelu nie byłeś, a skąd wiesz czy wcześniej w podobny sposób nie dymała się z kolesiem co lubi odwiedzić burdel, albo co gorsza jest bi ? Przecież biseksualni ludzie to zaraza rucha się taki z facetem później z jakąś kobietką i to oni najczęściej przenoszą choroby z gejów na ludzi. Tak więc ja uważam, że jednak należy stosować gumę dla własnego bezpieczeństwa przed chorobami i ciążą, no chyba że masz stałą partnerkę której ufasz i wiesz że nie pierdoli się na boku i że nie będzie próbowała Cię usidlić na dziecko
Ciekawostka - 1 gramem grafenu mozna przykryć kilka boisk pikarskich
Rozkladajac płachtę grafenu powiedzmy 6mx6m i postawimy na nim cieżarówke co ma ze 20 ton to spokojnie mozna by ją dźwignąć.
Kurwa niech procesory z grafenu robią... a nie jakieś kondomy po co to
Tobie może po nic...
"grafenu, który jest pojedynczym atomem węgla"
Pojedynczy atom węgla to pojedynczy atom węgla, grafen (cytując z wikipedii) "jest płaską strukturą złożoną z atomów węgla, połączonych w sześciokąty".
Pojedyncza cząsteczka nie atom. Pojedynczy atom węgla to węgiel.
Jedna cząsteczka to 6 atomów węgla, tworzące komórkę elementarną będącą podstawowym elementem sieci krystalicznej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów