18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 36 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Corey_09 2012-11-20, 22:58
Osoba sprzątająca ma przejebane.
Zgłoś
j................e 2012-11-20, 23:17
więc ja pierdole ja, ona tu jest i tanczy dla mnie,
kazdy to wie że kurwą jest i skończy marnie ! :d
Zgłoś
arni112 2012-11-20, 23:18
Sprzątają to ci sami kibice co byli na trybunie. Każdy chętny do sprzątania szedł i się zapisywał. Atmosfera była zajebista, wiem bo sam byłem na drugiej trybunie kotła i z perspektywy kibica wygląda to jeszcze lepiej. Dumni po zwycięstwie, wierni po porażce. Pozdrawiam.

P.S. Przyśpiewka szła tak:
Ja pierdole ją ona tu jest i tańczy dla mnie bo dobrze to wie, że kurwą jest i skończy na dnie. : )
Zgłoś
j................e 2012-11-20, 23:21
duzo bylo interpretacji :p tez bylem na drugiej trybunie Kotła i efekt naprawde zajebisty. szydera pierwsza klasa :d
Zgłoś
szefooo 2012-11-20, 23:42
xts napisał/a:

tak sobie wyobrażam idealny mecz

A ja miotacz ognia po środku...
Zgłoś
MareKSG 2012-11-21, 0:33 5
Kibicowsko miazga, szkoda tylko, że legła tym razem nie poległa.

I jeszcze do tych wszystkich pizd piszących, że później rozpierdolą stadion, miasto, będą się walić po mordach... Ogarnijcie się albo wracajcie oglądać bajki. 99,9% osób na tym meczu przyszło kibicować swojej drużynę i uświetnić ten piłkarski klasyk. Jak widać efekt był zajebisty. Co wy robiliście w tym czasie? Pewnie siedzieliście na dupie przed kompem i marudziliście, bo wszystko jest chujowe. Widząc takich ludzi jestem za eutanazją. Oni przynajmniej robią coś za co Polska jest szanowana w Europie, bo jesteśmy czołówką pod względem kibicowskim.

mateusz1923 napisał/a:

Nasze rozgrywki ligowe nawet nie mają poziomu. Jedna bramka godna uwagi na kurwa 5 sezonów. Podejrzewam ,że dzieciaki z podstawówki mogłyby zafundować lepsze widowisko. Jest taka rozbieżność między meczami ,że chuj strzela. To jest jak loteria jest zajebiście ciężko przewidzieć czy dana drużyna wygra czy przegra czy tam zremisuje po 0 a jak będzie po 1 to kurwa święto. W polskiej piłce nie dzieje się nic dobrego od kurwa niepamiętnych czasów nie możemy się dostać do ligi europejskiej, ligi mistrzów.
Król strzelców 22 gole(2011) to kurwa w przeliczeniu na 30 spotkań nie jest nawet 1 bramka na mecz.

1. Widać, że nie oglądasz polskiej piłki, bo bramek godnych uwagi jest o wiele więcej.
2. Jak jesteś pedofilem to dzieciaki z podstawówki zafundują ci lepsze widowisko.
3. To, że nie wiadomo czy zespół wygra, przegra czy zremisuje to akurat pozytyw. Nie ma takiej nudy jak w Hiszpanii czy Anglii, gdzie łatwo przewidzieć czołówkę tabeli.
4. Od niepamiętnych czasów nie możemy się dostać do ligi europejskiej? Widać masz słabą pamięć. W poprzednim sezonie grała chociażby Legia i Wisła i oba kluby wyszły z grupy.
5. Przykładowo liga angielska. Robin van Persie królem strzelców z 30 bramkami na 36 meczów. Też nie ma średnio 1 bramki na mecz.

Chyba wystarczająco dowodów, że pierdolisz od rzeczy.
Zgłoś
enFuego 2012-11-21, 6:38
Magik2501 napisał/a:

@ ~tip.top
Ta sama firma, która sprząta po każdym meczu?
Niektórzy przypierdolą się do wszystkiego. Najlepiej jakby kibice usiedli, każdy kupił po hotdogu i grzecznie jadł oglądając Piłkarską Ucztę. Tylko żeby nie krzyczeli! I nie przeklinali!
Noooo co innego jak takie coś zrobią Irlandczycy! Wtedy jest super! Ale nasi kibole mają siedzieć na dupach i nie wiercić się (chociaż wtedy też ponarzekamy, że są nudni, a ci Irlandczycy to oh i ah)

Użyłeś bardzo pięknego porównania. "Irlandczycy" oraz "nasi kibole", którzy widocznie według Twojego toku myślenia do normalnych Polaków się nie zaliczają.
Oczywiście nie da się nie przeklinać czy być cicho, ale może niech przynajmniej nie robią syfu, a jak zrobią to niech posprzątają po sobie.
Jak idziesz do kogoś w gości - w tym wypadku do kogoś kogo szanujesz - rozpieprzasz mu tonę konfetti w pokoju stołowym i idziesz do domu?
Zgłoś
j................e 2012-11-21, 8:06
en fuego...

synku jesli taka zajebista oprawa to dla Ciebie syf, proponuje żebyś zajął się komentowaniem innych wydarzeń sportowych, może szachy albo zawodowa liga w warcaby, tam kibice nie bedą robić "syfu".

To jest polska piłka nożna i bez takich zajebistych pomysłów na oprawy meczowe ultrasów jak w tym wypadku rozpierdolenie tony konfetti, te mecze byłyby smutne jak Twój powyższy komentarz...
Zgłoś
arni112 2012-11-21, 17:45
enFuego napisał/a:

Użyłeś bardzo pięknego porównania. "Irlandczycy" oraz "nasi kibole", którzy widocznie według Twojego toku myślenia do normalnych Polaków się nie zaliczają.
Oczywiście nie da się nie przeklinać czy być cicho, ale może niech przynajmniej nie robią syfu, a jak zrobią to niech posprzątają po sobie.
Jak idziesz do kogoś w gości - w tym wypadku do kogoś kogo szanujesz - rozpieprzasz mu tonę konfetti w pokoju stołowym i idziesz do domu?

Kolego jeżeli nie wiesz jak jest to może lepiej poczytaj wcześniejsze komentarze gdzie opisałem jak się odbywa kwestia ze sprzątaniem. Konfetti sprzątają ci sami "kibole" którzy je rzucali. Każdy chętny szedł z dowodem i się zapisywał. To też są ludzie i jeżeli coś zniszczysz to ci właśnie kibice wypierdolą cię ze stadionu na butach.
Zgłoś
mrn1 2012-11-21, 17:59 1
A w zamian za sprzątanie chłopaki dostali za darmo bilety na kolejny mecz Lecha ze Śląskiem.
Przyjemne z pożytecznym, a nie wszyscy mogą sobie pozwolić na bilety na mecz..
Zgłoś
D................e 2012-11-24, 23:51
Cytat:

Ona tu jest i tańczy dla mnie ^^

Ona się w tańcu nie pie*doli:
Lech -1, Legia-3
Ilu was było? Na siarce ilu was było?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem