pijane głupki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Marik1234 napisał/a:
Litwa, co tu więcej mówić. Pojebany kraj, pojebani ludzie
masz jakieś osobiste doświadczenia z tym krajem związane? czy sugerujesz się tylko opisami i filmikami uczonych i światłych ludzi z internetu?
Toż to kraina Hardkorowego Koksa... Nie ma lipy. Tam sie nie opierdala!
Pener666 napisał/a:
golf stoi gdzieś w pizdu na niemieckiej autostradzie nr14
Wypowiedzmy niemcom wojnę jeśli nie oddadzą Penerowego Golfa... Oni się o Gdańsk przypierdalali
Temu w bluzie przy końcu mam ochotę ostro wpierdolic...
gegrej... litwa jak się patrzy.
Marik1234 napisał/a:
@~marnotrawna
Litwę znam z autopsji. Polowa z tego co jest w tym filmiku to prawda
Śmieszny filmik stworzony przez Ruskich. Litwini przez wieki byli naszymi braćmi To że teraz im odwala nie oznacza że powinniśmy lizać dupę ruskim i pozwolić by przeciągnęli Litwę w orbitę swoich wpływów. Co do filmiku to całkiem dobry, te dwa koksy co wyskoczyli z samochodu ustawili klanów tak że nie było lipy. SIŁA!
@up wyobraź sobie, że mieszkam na Litwie. Litwini nienawidzą Rosjan. Zaraz po nich nienawidzą Polaków. To nie są Słowianie i nie czują się naszymi braćmi. Według nich bitwę pod Grunwaldem (Žalgirio mūšis) została wygrana przez Litwinów z małą pomocą Polaków. Według nich: Mickiewicz był Litwinem, Polacy okupowali Wilno itd. więc proszę nie pierdol mi tutaj o jakichś braciach bo krew mnie zalewa. Jedyny plus jest taki, że Litwinki to na prawdę zdrowe dupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów