📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:51
📌
Wojna domowa w Syrii 2024
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-16, 1:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-14, 22:12

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Debile. Rowerem do przejechanego kolegi by było szybciej podjechać, a oni wtedy gdy trzeba to schodzą i na piechotę.
ale kurwy ladnie zjechaly na pobocze jak tylko sie przestraszyly... jebac takich cweli co utrudniaja zycie innym
))

Nikt nikomu życia nie utrudnia. Ja jeżdżę dużo rowerem i ustępuję miejsca samochodom. Gdyby to policja na rowerach jechała, to by się kierowcy inaczej zachowywali. Trzeba się respektować. Pozdrawiam.
Petebb napisał/a:
ale kurwy ladnie zjechaly na pobocze jak tylko sie przestraszyly... jebac takich cweli co utrudniaja zycie innym ))
przecież nikt nikomu nic nie utrudnia
Quassar napisał/a:
Jedzie sie w gęsiego aby auto mogło przejechać...
Chuje spedalone ;/
Jestem i kierowcą i rowerzystą więc muszę napisać, że "Sam Pan jesteś chuj spedalony, doczytaj sobie przepisy . Można jechać parami, a tutaj nie było utrudnienia w ruchu bo jakoś inny samochód mógł ich wyprzedzić swobodnie.".
Ale, że nie wiem czy w tym państwie w którym to się wydarzyło podobne prawo istnieje to napiszę inaczej: "Jestem i kierowcą i rowerzystą i napiszę tak - dobrze im tak, pedalarze zasrani. Takich to najbardziej nie cierpię, w warkoczykach. Człowiek podgania, wyprzedza, a tu jakiś fagas w rajtuzach.".
Quassar napisał/a:
Chuje spedalone ;/
No.... Tylko u nas dali pierwszeństwo pieszym i pedalarzom...
Quassar napisał/a:
Chuje spedalone ;/
Tu jeszcze jest asfaltowane pobocze albo pas awaryjny. To trasa szybkiego ruchu, czy autostrada? No to tam się rowerami nie jeździ.
Quassar napisał/a:
Właśnie lepiej żeby jechali całą drogą bo wtedy łatwiej trafić
Quassar napisał/a:
Chuje spedalone ;/
i poboczem, jeśli jest dostępne, tak jak tutaj, szerokie na ponad 2m....
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów