📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
kolosasz napisał/a:
Trzeba być kurwa debilem, by nie zauważyć, że ten filmik to propaganda antytiktokowa sterowana
z San Bruno, czyli siedziby serwisu Youtube, należącego do Alphabet Inc. TikTok zły - zabija dzieci, Youtube dobry.
A wy łykacie jak pelikany
Trzeba być kurwa debilem, żeby dorabiać takie teorie do zwykłego wypadku jakiejś idiotki.
zszedłem a przyznałem się tak po 8 latach jakoś XD
Potem miałem troche psinę zejść... ale jak pomyślałem co mnie czeka jak ojciec będzie musiał straż pożarną do mnie ściągać ...
zszedłem a przyznałem się tak po 8 latach jakoś XD
Zróbcie z tego czelendż XD
nie szkoda mi ludzi którzy giną tylko dla tego by zrobić sobie zdjęcie czy nagrać film
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów