📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakie zjebane gówno, dorośnijcie a nie bajki dla pedofilów oglądacie. Kto ogląda Anime ma wpierdol.
@Up
Gościu idz lepiej oglądaj "trudne sprawy" na polsacie, a nie wypowiadasz się o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia...
Jest wiele świetnych anime których nawet nie znasz i nigdy nie poznasz nawet jeśli to i tak człowiek z tak małym mózgiem nie zrozumie o co chodzi w większości z nich bo są po prostu ciężkie do zrozumienia dla dzieci i idiotów. Do szkoły debile a nie obrażacie coś czego nie znacie! Wydoroślejcie w końcu chamy!!!
Gościu idz lepiej oglądaj "trudne sprawy" na polsacie, a nie wypowiadasz się o czymś o czym nie masz zielonego pojęcia...
Jest wiele świetnych anime których nawet nie znasz i nigdy nie poznasz nawet jeśli to i tak człowiek z tak małym mózgiem nie zrozumie o co chodzi w większości z nich bo są po prostu ciężkie do zrozumienia dla dzieci i idiotów. Do szkoły debile a nie obrażacie coś czego nie znacie! Wydoroślejcie w końcu chamy!!!
Jak dobrze że nikt na forum nie ma avatara z chińską bajką.
Dla debili: "Bajka – krótki utwór literacki zawierający morał (pouczenie)"
Dla debili: "Bajka – krótki utwór literacki zawierający morał (pouczenie)"
Sorki za takiego potężnego odkopa, ale nie mogłem się powstrzymać... Muszę koniecznie poznać nazwę utworu z pierwszego filmiku, szukałem kupę czasu ale nie znalazłem. Może ktoś wie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów