U nas na większych osiedlach oznacza się tak nr domów od - do
Możliwe iż ma to oznaczać że po lewej stronie zaczynają się mieszkania z adresem X 61 a po prawej X 56
Innego znaczenia tych cyfr nie znam
Poznań,Kraków czy Warszawa,nie ważne bo tylko liczy się zabawa
Dwóch marnuje czas na ławeczce a kolejnych dwóch marnuje czas nagrywając marnujących czas a my marnujemy czas na oglądanie tego.
Gratuluję. Właśnie zmniejszyłeś nasze PKB
to miało być śmieszne czy załosne? masz reklamy na sadolu, usługodawcę internetu, dostawcę prądu i inne podobne, gdzie tu zmniejszenie PKB
Chociaż z drugiej strony podejrzewam że jakby wstali i podeszli do nagrywających... i zapytali grzecznie "Masz jakiś problem ? Wyjebać ci bułę ?" To by nagle zapadła cisza i spokój...
A mnie bardziej zainteresowało co autor malunku 61-56 miał na myśli.
Wyjedź ze wsi do miasta to się dowiesz...
Tak się oznacza budynki... i identyfikuje budynki w miastach... zwłaszcza jeśli na jednej działce stoi więcej niż jeden blok a nie jak we wsi "za figuro w lewo panie i koło chaupy sołtysa po prawej stronie między buki cza wjechać a potem bez pola , bez łonke i bedzie chaupa z czerwonym dachym" - Ale jak zapytasz we wsi gdzie jest "Zakurwice 504" to ci nikt nie powie....
=============================================="za figuro w lewo panie i koło chaupy sołtysa po prawej stronie między buki cza wjechać a potem bez pola , bez łonke i bedzie chaupa z czerwonym dachym" - Ale jak zapytasz we wsi gdzie jest "Zakurwice 504" to ci nikt nie powie....
Panje! Zakurwice 504 to w lewo panie i koło chaupy sołtysa po prawej stronie między buki cza wjechać a potem bez pola , bez łonke i za chałupom z czerwonym dachem bendzie pole a za nim stodoła i przy stodole w prawo aż miniesz pan dwie krowy i centralnie po lewej bendzie hałupa z zielonym dachem a tam to już ze 3 kilometra prosto i las i będzie wjazd po lewej do lasu to jedziesz pan dalej i przy polu Kargula będzie zjazd w prawo i tam już tylko góra 2 kilometry na wprost i jak zobaczysz dwa kamienie to skręć w lewo i to ta chałupa obok tej z czerwonym dachem z początku historyjki
Znaczy się, że mają tam rozmach-i te kilka (60+) klatek to nie żarty.
Jeszcze tylko pytanie o to, czy jest to osiedle żydowskie czyli takie, na którym kolejność idzie od prawej do lewej.
Wypraszam sobie Ja jestem w pracy, produkcja idzie jak należy, koparka w domu odpalona, czyli pieniądz się kręciDwóch marnuje czas na ławeczce a kolejnych dwóch marnuje czas nagrywając marnujących czas a my marnujemy czas na oglądanie tego.
Gratuluję. Właśnie zmniejszyłeś nasze PKB