Ciekawe, czy zapłaciła za mandat.
Ciekawe, czy zapłaciła za mandat.
- to normalne, że faceci w mundurach kręcą kobietymiałam kiedys taką fantazję by pobzykac sie z jakims fajnym policjantem... niestety z racji tego ze z prawem nigdy nie byłam na bakier... sposobnosci były znikome, aż do czasu w ktorym to moj pies pogryzł pewna panią. Policjant całkiem sympatyczny, był na tyle miły by po pracy sie spotkać na ruchanko , ale przyszedł bez munduru i jakos mi sie odechciało i czar prysł..........
. ah te fanaberie kobiet
.. gównoburza czas start!
miałam kiedys taką fantazję by pobzykac sie z jakims fajnym policjantem... niestety z racji tego ze z prawem nigdy nie byłam na bakier... sposobnosci były znikome, aż do czasu w ktorym to moj pies pogryzł pewna panią. Policjant całkiem sympatyczny, był na tyle miły by po pracy sie spotkać na ruchanko , ale przyszedł bez munduru i jakos mi sie odechciało i czar prysł..........
. ah te fanaberie kobiet
Moge ciebie spalowac.
miałam kiedys taką fantazję by pobzykac sie z jakims fajnym policjantem... niestety z racji tego ze z prawem nigdy nie byłam na bakier... sposobnosci były znikome, aż do czasu w ktorym to moj pies pogryzł pewna panią. Policjant całkiem sympatyczny, był na tyle miły by po pracy sie spotkać na ruchanko , ale przyszedł bez munduru i jakos mi sie odechciało i czar prysł..........
. ah te fanaberie kobiet
mundur listonosza nie przejdzie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów