📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Haha to sobie więcej nie pojeżdżą w tym tygodniu
Black Snake napisał/a:
@matx, ja ostatnio walnąłem w zbitą szybę, odcięło mi skórę, z mięsem do kości i jakoś nie płakałem tylko z kumplem śmialiśmy się, a później była akcja: "leć szybko do kumpla po bandaż nim przyjedzie tramwaj"
I do teraz w tym miejscu gdzie to było nie mam czucia, no można mnie tam igłą ukłuć i nic
Po chuj walić w zbitą szybę?
Ostatni dostał cioty chyba pierwszy raz i się zdziwił.
Bardziej mnie zastanawia co robi agent w 2:30? Sprawdza wytrzymałość waląc se rura w jaja?
Bardziej mnie zastanawia co robi agent w 2:30? Sprawdza wytrzymałość waląc se rura w jaja?
Grubas złamał sobie brzuch.
Częściej od słowa FUCK, występują tylko "Oh my God!" i ''Call 911!'' ;d
Mephic, już tłumaczę Była wyrwana dziura w szybie na przystanku tramwajowym. Bana miała jechać dopiero za 20 minut. Siedziałem z kumplem już 10 i nudziło nam się to oczekiwanie. W końcu zacząłem się bawić tą szybą, bo było tam takie gumowe coś. Po to aby zbita szyba nie rozpadła się, a tylko popękała. Kilka kawałków szyby odpadło i tą gumę szło fajnie rozciągać. No to sobie ją ciągnąłem, aż menda się wyślizgnęła, a ja z całym impetem walnąłem pod kątem w zbitą szybę po drugiej stronie i koniec historii.
Mam nadzieję, że przyda ci się ona.
Mam nadzieję, że przyda ci się ona.
a ja sie zgadzam ze pizdeczki
przez ta chwile jak sie jest w szoku to nie boli az tak bardzo
sam sie bawilem swoim obojczykiem
przez ta chwile jak sie jest w szoku to nie boli az tak bardzo
sam sie bawilem swoim obojczykiem
1:40 ładna deska
Każdy taki cwaniak i chce robić tricki na desce dopóki mu się coś nie złamie, a i to nie zawsze powstrzyma takich frajerów. Pewnie dopiero otwarte by ich zniechęciło na 100%. Żeby nie było nic do skate'ów nie mam ale ci kolesie to jakieś podróbki nie wiadomo czego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów