18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Konwulsje
k................s • 2017-03-07, 11:03
Kara za zadawanie się z obcymi facetami

Podobno Brazylia.
Zgłoś
~Velture 2017-03-07, 13:44 4
Zrobili jej bezinwazyjną lobotomię

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
shodek 2017-03-07, 14:02 20
mówcie co chcecie ale mnie to rozbawiło ale jej kurwa kłodą wyjebał
Zgłoś
Jarxley_ 2017-03-07, 14:04 49
Ale to jest wszystko kurwa smutne.
Zgłoś
KoniecZartow 2017-03-07, 14:09 8
Jarxley_ napisał/a:

Ale to jest wszystko kurwa smutne.

Jak na boku dajesz, wpierdol dostajesz
Zgłoś
banderas 2017-03-07, 14:11
kara zajebista...
Zgłoś
surgeon 2017-03-07, 14:17 7
A jutro dzień kobiet....
Zgłoś
SKR 2017-03-07, 14:21
Chcąc ją ocucić podnieśli ją do góry co spowodowało wydłużenie czasu zamroczenia. hyhy
Zgłoś
Darkman-72 2017-03-07, 14:23 1
A reakcja organizmu prawidłowa, rozłożyła nogi
Zgłoś
s................g 2017-03-07, 14:35 25
shodek napisał/a:

mówcie co chcecie ale mnie to rozbawiło ale jej kurwa kłodą wyjebał

o wow, jaki ty kurwa sadystyczny jesteś. imponujące
Zgłoś
Tymasz 2017-03-07, 14:37 7

Jeśli mijasz się z prawdą to przynajmniej się jej ukłoń
Zgłoś
majestat123 2017-03-07, 14:43 3
Wydaje mi się że ona zna tą prawdę że śmierć buty ściąga więc walczy o życie trzymając ile sił swój bucik. Tak trzymaj!
Zgłoś
sSQNn 2017-03-07, 14:45 2
I dziwić się, że coraz więcej transwestytów tam, jak se kurwa baby wybijają...
Zgłoś
Crossblade 2017-03-07, 15:05 7
Ogladam te filmiki na sadolu i jestem pewien. Ameryka Łacińska to też kurewskie bezmózgowie, dzicz i ludzie innej gorszej kategorii tak jak araby i cała Afryka...co oni kurwa mają w głowie. Zajebał jej belką przez łeb, drugi nakurwia po ryju...kurwa dajcie tam te pizde Szczuke....
Zgłoś
The_Generat 2017-03-07, 15:24 1
nie znacie portugalskiego/brazylijskiego... ta pani stwierdziła, że nie zgadza się z Korwinem, jest silna, niezależna i... i tutaj zaczyna się film
Zgłoś
piotrj3 2017-03-07, 15:35 3
@Romozmo a widzisz tam jakiś chociażby krzyżyk jako medalik na szyi by twierdzić że to chrześcijanie czy po prostu tak gadasz bo to modne?

Brazylia to trochę dzicz, tam ciągle są plemiona głęboko w amazonii, jak i również jest tam olbrzymia korupcje i olbrzymie mafie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów