📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
teddybr napisał/a:
Jak on go w ogóle rozjechał?! Prędkość i nieuwaga?
W błocie nie było go widać
On serio zdechl? Jak mozna zabic człowieka kalecząc tylko kończyny wtf?
Insugi napisał/a:
Coś ostatnio te sadistic daje dupy nic się nie wczytuję praktycznie...
No właśnie coś jest nie halo ze stroną. Filmiki przerywa, buforuje ciągle, strona się długo ładuje.
[ Dodano: 2024-08-14, 05:02 ]
olek727373 napisał/a:
On serio zdechl? Jak mozna zabic człowieka kalecząc tylko kończyny wtf?
Tętnica udowa. Mówi ci to coś?
Dobrze, że miał kask
Gościowi pewnie wnętrzności popękały, wyobraźcie sobie rozlanie kwasów żołądkowych.
Wije się jak robak.
Wije się jak robak.
Lezy i sie opierdala leniuszek
Jednego nie rozumiem wsrod tych ludzi. Koleś generalnie umiera na ich oczach o oni sobie stoja jak wryci.
Generalnie w takiej chwili mu nie pomoga ale chociaż mógłby ktoś przy nim usiąść i próbować uspokoić wesprzeć słowem, że wezwali pomoc i że zaraz udzielą mu pomocy.
Z drugiej strony czego ja od żółtków oczekuje.
Generalnie w takiej chwili mu nie pomoga ale chociaż mógłby ktoś przy nim usiąść i próbować uspokoić wesprzeć słowem, że wezwali pomoc i że zaraz udzielą mu pomocy.
CrazyEdek napisał/a:
Nie zdążył pójść na L4 bo zmarł
nie chcę się przypier@alać, ale nawet gdyby nie zmarł, to na L4 i tak by nie poszedł
biegu86 napisał/a:
Jednego nie rozumiem wsrod tych ludzi. Koleś generalnie umiera na ich oczach o oni sobie stoja jak wryci.
Nie jestem lekarzem ale tutaj opaska uciskowa chyba chuja da..... Gość jest w połowie rozjechany przez koparkę to raczej długo nie pociągnie.
Ręce zdrowe przeniosą go jutro do kręcenia zbrojenia do konstrukcji z gówna
Polaczenie chinoli z czarnuchami na placu budowy to zabojcza mieszanka, zaden Bialy by nie wytrzymal i wyjebali by go z roboty za przestrzeganie bhp i spowalnianie roboty xd
Te żółtki to nie ludzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów