📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Skoda tego auta
Panoowie dramatyzujecie no moze i szkoda, ale za to materiał na sadola jest ;D Piwo !
Nie ważne co to za marka. Szkoda autka po prostu. Trzeba być gburem, żeby celowo niszczyć nowy samochód.
Chociaż pewnie nic straconego i w pewnych rejonach świata zostanie niedługo sprzedane jako "sto procent igła"
Chociaż pewnie nic straconego i w pewnych rejonach świata zostanie niedługo sprzedane jako "sto procent igła"
Mnie tam łezka się kręci w oku, latam 16 letnim VW caddy. Kolega ma takie autko - jest zajebiste
Na baraku jest szyld "Hasičská pojišťovna", dzięki google można się dowiedzieć, że jest to jedna z największych firm ubezpieczeniowych u nich
wyklepie sie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów