📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
trzeba być idiotą żeby dać się oceniać dwóm podstarzałym kurwom jednemu pedałowi i gościowi który za chuja pana nie mam pojęcia kim jest (ale też chyba jakiś pedał) z czego wszyscy zajebiści celebryci co to nie oni. Nie kurwię takich ludzi
Jakbym był na miejscu tej dziewczyny to bym tej starej tak pojechał żeby się więcej w TV nie pokazała,dodam jeszcze że takiej szmiry typu xfactor czy innych badziewi w TV nie oglądam i nie akceptuję tego także na na sadolu.
kora to glupia i stara cipa,chuj jej w ta siwa dupe ! jak dla mnie tez ruda dala rade
Dajcie spokój Korze... Ciekawe co wy byście zrobili jakby wasz pies miał problemy z narkotykami...
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Ludzie. Jeśli ktokolwiek ma do czynienia w miarę czynnie z muzyką (gra na instrumencie albo ma troszkę lepszy słuch od przeciętnego) to OD RAZU usłyszy że dziewczyna nie trafia w dźwięki- i żadne kręcenie dupą, żadna słodka buźka tego nie zmieni- I DOBRZE! dosyć gwiazdek formatu 'co się nie dośpiewa to się dowygląda' nie nazwałbym jednak że dziewczyna tragicznie śpiewa. osobiście też mi nie leży takie teatralne wykonanie tej piosenki - rzecz gustu. ma dziewczyna dobrą emisję, niezłą barwę ale ten utwór położyła i fałszowała najzwyczajniej w świecie- choć całkiem dobrze to umiała zatuszować i otumanić zwykłego odbiorcę, żeby bronili jej tak, jak co niektórzy bronią jej teraz. amen.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów