📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:00
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gorąca biba faktycznie, plastik się topi, żel spływa DJe wznoszą się na techniczne wyżyny.....himalaje awangardy!
Przez pierwszą minutę myślałem, że polski akcent to dym (jak w komorach gazowych), dopiero potem usłyszałem "dyskoteka gra!"
Zajebista impreza, a nuta to Akurat- dyskoteka gra, jakby ktos nie wiedział
Koreańscy to byli jedynie dj'je, impreza miała miejsce w Krakowie
mi to przypomina Katowicki spiż
Koreanki są fajne, w ogóle Azjatki. No może poza tych z Tajlandii te są chujowe.
konował napisał/a:
Koreanki są fajne, w ogóle Azjatki. No może poza tych z Tajlandii te są chujowe.
Bez Tajlandii dział Hard sadistica byłby dość monotonny.
Czytając, "dyskoteka z polskim akcentem", spodziewałem się, że DJ będzie grał w sandałach i skarpetkach.
jak oni sie kurwa odrozniaja nawzajem ?
yopashouu napisał/a:
Bez Tajlandii dział Hard sadistica byłby dość monotonny.
Dla mnie właśnie one sprawiły że hard stał się monotonny. No, co by nie mówić baby z chujami to taka maskotka harda. Coś jak creeper w minecraft niby wkurwia, ale gdyby usunąć było by tak.... smutno.
jak przeczytalem ze dyskoteka z polskim akcentem i jeszcze potem "najlepszy dym..." to juz widzialem jak sie leja...a tu proszę
Gówno prawda. Piosenka nazywa się hahahaczyk i polecam wsłuchać się w słowa bo mają one głębsze przesłanie.
Wcale się nie zdziwię jak ta piosenka będzie hitem u żółtków
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów