Szybkość niczym Bruce Lee karate mistrz !
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
🔥
Karyna I Sebix
- teraz popularne
🔥
Menel pedofil
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Może i w walce na ringu by szans nie miał, ale na zaczepki pijanych cwaniaków idealne
Primo: Gdyby sztuki walki nic nie dawały, to by ich nie rozwijano przez setki lat i nie uczono w wojsku policji itp.
Secundo: Skoro sztuki walki to pic na wodę fotomontaż. To mieszana SZTUKI WALKI wzięły się skąd? Z chipsów?
Secundo: Skoro sztuki walki to pic na wodę fotomontaż. To mieszana SZTUKI WALKI wzięły się skąd? Z chipsów?
W sztukach walki chodzi o to, że można te całe triki wykorzystywać wtedy kiedy przeciwnik, stosuje tą samą sztukę walki przeciwków Ciebie. Po drugie sztuki walki się przydają, wystarczy że przeciwnik z ulicy zrobi zamach podobny do tego na który uczyłeś się na treningu kontrataku i gościa powalasz.
Gdyby miał jeszcze długie siwe włosy to bym pomyślał że to koreański wiedźmin na eliksirach, pieprzona maszyna do zabijania
Pieprzenie pieprzeniem, pół filmiku, to "chwyty" pokazujące że wyciąga ręce przed siebie, a ludzie po nich spływają.
Choć gibkość ma :d
Choć gibkość ma :d
Za skilla piwo leci, ale kto sie prał po ryju wie jak jest w życiu, a jak na treningu... Koles wyjdzie sprzeda kopa/kolano na jaja i nic jak tylko budzic sie w szpitalu... Kurwa jest tyle mozliwość, że ja pierdole. Swoją droga możesz wszystko umieć, ale widziałem jak typ po jednym jebbnięciu złamał sobie rękę na twarzy gościa to drugi juz go pozamiatał
ustaw sie tak: lewa reka w gorze 20 cm nad glowa, prawa przy tulowiu, lewa noga do przodu a prawa w polszpagacie - dobra, teraz moge zaprezentowac moj super skuteczny obezwladniajacy cios.
Zapewne kitajec spuściłby wpierdol większości normalnych facetów, ale chciałbym zobaczyć go w normalnej walce na ulicy jak to by wyglądało w rzeczywistości bo ciągle mam wrażenie, że takie kitajce i tak nie mieliby szans z 2 metrowym 115 kilowym klocem bo zwyczajnie siłą by mu nie dorównywał i chuj wielki z tych jego technik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów