pokaz siły
pokaz siły
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
@Kodżak,
północ po wigilii była już trochę czasu temu... Jako troll nie powinieneś się już odzywać.
Próbujesz być zabawny, czy o co chodzi?
I co taki jesteś z tego dumny?
Pewnie, że jestem z tego dumny bo wpierdalasz się w każdy temat jak ten wrzód na grubym dupsku. Zaczynam tagować filmiki tak żebyś wiedział o co chodzi nie wchodząc w temat ;];];]
Jak tak dalej pójdzie to będziesz musiał zmienić taga przy nicku bo stajesz się pośmiewiskiem dla wszystkich.
Mógłbyś wkońcu też zamknąc kopare bo jutro do roboty ide na rano i nie chce mi się z Tobą gadać zasób słów i przeczytanych tekstów z neta powoli Ci się chyba kończy dlatego zbastuj już i daj spokuj bo Cie WAWELSKI dupą wessa i będziesz krążył łódeczką po odbytnicy...
Pewnie, że jestem z tego dumny bo wpierdalasz się w każdy temat jak ten wrzód na grubym dupsku. Zaczynam tagować filmiki tak żebyś wiedział o co chodzi nie wchodząc w temat ;];];]
Jak tak dalej pójdzie to będziesz musiał zmienić taga przy nicku bo stajesz się pośmiewiskiem dla wszystkich.
Mógłbyś wkońcu też zamknąc kopare bo jutro do roboty ide na rano i nie chce mi się z Tobą gadać zasób słów i przeczytanych tekstów z neta powoli Ci się chyba kończy dlatego zbastuj już i daj spokuj bo Cie WAWELSKI dupą wessa i będziesz krążył łódeczką po odbytnicy...
I co tylko tyle masz do powiedzenia, czy coś jeszcze chciałeś dodać?
I co tylko tyle masz do powiedzenia, czy coś jeszcze chciałeś dodać?
skąd Ty się urwałeś grzbiecie?
masz na zgode ...
i kulturalnie wypierdalaj z kraju.
tylko jak patrzysz na to zdjęcie nie myśl, że masz monitor brudny i nie zacznij trzeć monitora papierem ściernym.
To jest szkic i tak ma być
A i wyciągnij lizaka z mordy bo już go tyle wpierdalasz, że już chyba sam patyczek mamlasz w ryju
ide spać bo chyba fapujesz ... albo masz jedną rękę i Twoja niepełnosprytność nie idzie w parze z odpisywaniem. Trzymaj się na przyszłość pomyśl dwa razy zanim cokolwiek napiszesz
skąd Ty się urwałeś grzbiecie?
masz na zgode ...
Obrazek
i kulturalnie wypierdalaj z kraju.
tylko jak patrzysz na to zdjęcie nie myśl, że masz monitor brudny i nie zacznij trzeć monitora papierem ściernym.
To jest szkic i tak ma być
A i wyciągnij lizaka z mordy bo już go tyle wpierdalasz, że już chyba sam patyczek mamlasz w ryju
ide spać bo chyba fapujesz ... albo masz jedną rękę i Twoja niepełnosprytność nie idzie w parze z odpisywaniem. Trzymaj się na przyszłość pomyśl dwa razy zanim cokolwiek napiszesz
Dobranoc.
Pchły na noc.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów