📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
po woli?
Klarkson napisał/a:
@up
Ale, że o chuj Ci chodzi? Z nudów się przypierdalasz czy jak?
Nie, po prostu dwunastolatek myślał że będzie bardziej wiarygodny i wezmą go za dorosłego, bo boi się że moderatorzy są z CIA i szpiegują mu kompa i doszli do wniosku że jednak pełnoletni nie jest.
A, mówię o snik0 nie o ciastku.
Jakoś nie śmiechłem
Kolega ma syna, 8 latka. Dzieciak chodzi do szkoły, w której w sklepiku szkolnym nie ma słodyczy. Eko-przekąski, kanapki itp. Zdziwiło ich, że na zakupach kupował sobie słodycze, ale nigdy ich nie zjadał od razu. Po pewnym czasie okazało się, że diluje cukierasami w szkole. Wyszło na jaw, gdy chłopak z młodszej klasy wziął na krechę i nie oddał mu kasy. Młody poszedł po pomoc do gimbusów, którzy zastraszyli dziecko. Czaicie, ośmiolatek szefem mafii
Dziwisz się? Za niedługo wszystkim się będzie kurwa dilowało przez tą zjebaną władzę.
Aż mi się przypomniał odcinek South Parku, w którym Eric handlował cuksami
Aż mi się przypomniał odcinek South Parku, w którym Eric handlował cuksami
Boardwalk Empire, sezon szósty
macio106 napisał/a:
Zdziwiło ich, że na zakupach kupował sobie słodycze, ale nigdy ich nie zjadał od razu.
Widać dzieciak mądrzejszy od swoich rodziców. Zdecydowanie.
Młody ma łeb na karku. piwko
Jestem tylko ciekaw jaki przelicznik.
Ja pierdolę, tak jest ze wszystkim, co zakazane. Zawsze znajdzie się ktoś, kto będzie chciał zbić kasiorę na dilowaniu.
Czyli w sumie handlowal towarem za ktory do niego nie nalezy(cukierki kupione przez rodzicow) i caly zysk ladowal w jego kieszeni. Ma zapedy na polityka
Mistrz przedsiębiorczości!
Masz piwo za poprawienie humoru i przywrócenie wiary w młodzież może jednak jeszcze nie wszystko stracone...
Masz piwo za poprawienie humoru i przywrócenie wiary w młodzież może jednak jeszcze nie wszystko stracone...
Te zmyślone historie lepiej zachowaj dla siebie.
Dlaczego zmyślone?
Ja w klasach 1-3 handlowałem żetonami pokemon. Od małego miałem mocne płuca i się grało pojedynki na "dmuchane", większość wygrywałem a rzadkie okazy się sprzedawało za hajs. Potem leciało się podczas dużej przerwy do sklepiku za rogiem i kupowałem pałeczki lodowe dla ziomków
Piękne czasy końcówka XX wieku.
Ja w klasach 1-3 handlowałem żetonami pokemon. Od małego miałem mocne płuca i się grało pojedynki na "dmuchane", większość wygrywałem a rzadkie okazy się sprzedawało za hajs. Potem leciało się podczas dużej przerwy do sklepiku za rogiem i kupowałem pałeczki lodowe dla ziomków
Piękne czasy końcówka XX wieku.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów