📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@wojtas09999
Jedynie tybet się ostał jak widzę.... No nic tylko bukować bilet i zapierdalać tam
Nadajesz z piwnicy.... U nas bunkrów nie ma ale też jest spoko mam jeszcze 3 tigery i puszke ananasa myśle że jak będę to raconować z głową to starczy mi to na 2 tygodnie.... Potem mam zamiar przeszukiwać miasto i szperać po spalonych sklepach oraz samochodach jeśli kogoś spotkam to wymijam go szerokim łukiem i omijam kontakt jeszcze brakuje by mnie odjebali o ojebali baze wypadową potem pomyślę co dalej
Jedynie tybet się ostał jak widzę.... No nic tylko bukować bilet i zapierdalać tam
dignogato napisał/a:
Wuhan-400 już w Polsce kropka
Wirus atakuje mózg kropka
Użytkownicy Sadistic.pl bezpieczni kropka
Nadajesz z piwnicy.... U nas bunkrów nie ma ale też jest spoko mam jeszcze 3 tigery i puszke ananasa myśle że jak będę to raconować z głową to starczy mi to na 2 tygodnie.... Potem mam zamiar przeszukiwać miasto i szperać po spalonych sklepach oraz samochodach jeśli kogoś spotkam to wymijam go szerokim łukiem i omijam kontakt jeszcze brakuje by mnie odjebali o ojebali baze wypadową potem pomyślę co dalej
>badz koronawirusę
>Wpadnij do polszy
>Zarażasz
>Maja wybejane na ciebie
>w koncu diagnoza, zadna korona to kupawirus i leczo jak przeziebienie
>Git wygranko, masowe zarażanko lol
>Polaki chodza sie diagnozowac
>Lekarze daja L4 i wysylaja do domu komunikacja
>Polaki masowo chodza do lekarzy po L4, obowiazkowa modlitwa w kosciele, wizyty u szwagrów bo wolne
>Plague Inc - easy mode on
>Na wizycie u lekarza pada jedno podstawowe pytanie
>Czy mozna pić panie doktorę?
>Można, jeszcze jak xD
>Wtf.jpg przeciez jesteś wirusę na który nie ma leku
>L4 alkoevent.exe
>Nie masz szans, za duze stezenie
>Umierasz
>Wpadnij do polszy
>Zarażasz
>Maja wybejane na ciebie
>w koncu diagnoza, zadna korona to kupawirus i leczo jak przeziebienie
>Git wygranko, masowe zarażanko lol
>Polaki chodza sie diagnozowac
>Lekarze daja L4 i wysylaja do domu komunikacja
>Polaki masowo chodza do lekarzy po L4, obowiazkowa modlitwa w kosciele, wizyty u szwagrów bo wolne
>Plague Inc - easy mode on
>Na wizycie u lekarza pada jedno podstawowe pytanie
>Czy mozna pić panie doktorę?
>Można, jeszcze jak xD
>Wtf.jpg przeciez jesteś wirusę na który nie ma leku
>L4 alkoevent.exe
>Nie masz szans, za duze stezenie
>Umierasz
Jeżeli coś wygląda głupio ale działa to to nie jest głupie.
Ja własnie skończyłem butelkować nalewki i bimberek kurwa nic mnie nie ruszy z garażu XD
Kot Zorro ?
Rzygać mi się chce kurwa tym koronawirusem. Ileż można o tym pierdolić. Chuj mnie zaraz strzeli i krew jasna zaleje
Fajne obrazki - te żarty o corona virusie są tak suche że jak będzie kolejna powódź to wydrukuje je, porozkładam na ziemi i wchłoną cała falę.
Zastanówcie się dlaczego lewica sieje taką srogą propagandę na temat wirusa. Chyba najbogatsi komuniści niemogąsobie wybaczyć, że rewolucja niewybuchnie za ich życia i trochę przyspieszają proces. dla mnie jest pewne, że od teraz wirusy będą już z wyższej półki.
to nie ludzie, a lewicowcy. Dokładniej niespełnieni humaniści po renomowanych uczelniach, których wykorzystuje się do siania propagandy w "niezależnym" internecie.
pixie33 napisał/a:
Ludzie niepotrzebnie sieją panikę....
to nie ludzie, a lewicowcy. Dokładniej niespełnieni humaniści po renomowanych uczelniach, których wykorzystuje się do siania propagandy w "niezależnym" internecie.
A wiecie dlaczego tak jest? Internet, media społecznościowe, instagramy, tweetery, itp.
Taka epidemia jest co kilka lat, ale wcześniej siać panikę mogły tylko media, które robiły to w miarę odpowiedzialnie, a obecnie byle debil z telefonem, aby nabić jak najwięcej lajków, zdobyć jak najwięcej followersów itp. kreuje apokalipsę. Daleko nie trzeba szukać w celu znalezienia porównania - pożary lasów czy to w Australii czy Amazonii. CO ROKU płoną, często na znacznie większą skalę. I co? I przec całe stulecia było NIC, jeszcze kilka lat temu co najwyżej zobaczyłibyście 5 s obrazek w telewizji że Australia walczy z ogniem, a obecnie przez debili z komórkami kreuje się taki pożar jak zagładę całego kontynentu a może i świata. Znaleźliśmy się w punkcie zwrotnym. Internet połknął swój ogon i będzie się staczał w niebyt, bo każdy rozsądny będzie się odcinał od tego śmietnika jakim się stał. Jak porównać do internetu sprzed 20 lat... to tego się nie da porównać! Totalny upadek.
Taka epidemia jest co kilka lat, ale wcześniej siać panikę mogły tylko media, które robiły to w miarę odpowiedzialnie, a obecnie byle debil z telefonem, aby nabić jak najwięcej lajków, zdobyć jak najwięcej followersów itp. kreuje apokalipsę. Daleko nie trzeba szukać w celu znalezienia porównania - pożary lasów czy to w Australii czy Amazonii. CO ROKU płoną, często na znacznie większą skalę. I co? I przec całe stulecia było NIC, jeszcze kilka lat temu co najwyżej zobaczyłibyście 5 s obrazek w telewizji że Australia walczy z ogniem, a obecnie przez debili z komórkami kreuje się taki pożar jak zagładę całego kontynentu a może i świata. Znaleźliśmy się w punkcie zwrotnym. Internet połknął swój ogon i będzie się staczał w niebyt, bo każdy rozsądny będzie się odcinał od tego śmietnika jakim się stał. Jak porównać do internetu sprzed 20 lat... to tego się nie da porównać! Totalny upadek.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów