Korwin.
Cejrowski.
Kto się z nimi nie zgadza ten...pedał ;]
Tak, jestem homofobem, ale to zawsze lepiej niż homosiem.
(...)
Szkoda, że nie zauważyłeś, że przywołanie w tej dyskusji Freddie'go Mercury'ego jest strzałem w stopę. Uważam tą postać za przereklamowaną, szczególnie że jego talent zaczął mieć znaczenie dopiero wtedy kiedy umarł(czyli ta sama historia co z Cobainem czy Jacksonem). Poza tym gość umarł na AIDS, którym zaraził się poprzez liczne pedalskie ruchanie.
btw. dziś ze szpitala wychodzą moje damy żona i córeczka Natalia, urodzona w niedziele
Założyłem konto specjalnie po to, żeby dbackowi kliknąć piwko za ten koment o homofobach. Żyję w tym kraju już trochę, widziałem (i byłem już wtedy świadom) zmierzch komunizmu, polskie pseudo-niepodległościowe perturbacje i wiem, że w naszej Kochanej Najjaśniejszej jeszcze długo nie będzie normalnie, ale jak do kurwy nędzy można całemu (prawie) społeczeństwu na siłę wmawiać że jesteśmy nienormalni, tylko dlatego że jesteśmy lub chcemy bardzo być NORMALNI? Teraz każdy, nawet brudny pedał ma więcej praw niż normalny, zdrowy, prosty obywatel. Moja świadomość nie godzi się z promowaniem pedalstwa, w jakiejkolwiek formie, czy teraz będziemy musieli organizować parady promujące normalne związki kobieta - mężczyzna? Czy ja będę musiał zapierdalać w rurkach przebrany za jakąś pizdę żeby wszystkim na około pokazać, że no cóż - że lubię cipki, jak każdy normalny, zdrowy chłop? Ci co walą konia będą zapierdalać po ulicach w takich maskach z końskim ryjem? Chyba nie o to chodzi... Do gimbów i innego pożal się Boże propedalskiego pomiotu - nie, nie spinam się. Spinam się jak mnie mój pięcioletni syn pyta "Tato, czemu ten pan jest pomalowany jak baba i nosi stanik" - co mam mu powiedzieć? "To pedał synku"? Niechętnie, sam lubię rower tak jak on, nie chcę żeby dzieciak się zraził przez popierdolone chore czasy, w którym przyszło nam żyć.
PS: Cejrowski wymiata - często nie zgadzam się z jego poglądami politycznymi, no ale faktycznie, komu w/w wypowiedź się nie podoba, musi być pedał, koniec i kropka
poki wiekszosc ludzi w Polsce nie nauczy sie tolerancji, to nadal beda nas dymac i bedziemy tkwic w czarnej dupie!
Nie obchodzi mnie czyjes zycie, kazdy ma prawo wyboru! A cejrowski to idiota - mam prawo miec takie zdanie!