Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (12) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 13 minut temu
🔥 Warszawskie skakanie - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
WielkaRura 2014-02-19, 13:08 3
martinkane napisał/a:

Janusz Korwin-Mikke - Ozjasz Goldberg - dywersant, mason, członek Stronnictwa Demokratycznego w latach 1962-82; przez cały czas trwania PRL funkcjonowała w Polsce koncesjonowana partia pod nazwą "Stronnictwo Demokratyczne", partia sojusznicza PPR a potem PZPR; partia pod nazwą "Stronnictwo Demokratyczne" miała korzenie masońskie i szerokie powiązania z masonerią, źródło: Leon Chajn „Materiały do Historii KlubówDemokratycznych i Stronnictwa Demokratycznego w latach 1937-39”, Wyd. Epoka., W-wa 1964; brał udział w protestach studenckich '68 roku; Założył w 1984 r. wraz ze Stefanem Kisielewskim Partię Liberałów "Prawica". W 1987 roku został prezesem nowopowstałego Ruchu Polityki Realnej [w 1989 r. przekształcony w Unię Polityki Realnej]"

cała prawda o waszym prawicowym mesjaszu który się okazał antypolskim żydem i masonem

Prawda jest taka, że po prostu jesteś niezłym kretynem. Ile razy ma wam idiotom pokroju takiego jak TY tłumaczyć tak proste zależności? Kurwa, przecież on nie ukrywa, że był w SD, wiele razy na swoich spotkaniach o tym opowiada(nawet nikt nie musi wymagać od niego jakichkolwiek wyjaśnień). Jak wejdzie do europarlamentu, to też będziesz mówił, że jest lewakiem, bo to jest twór lewackich dziwek? Kretyn.

Edit.. ten kretyn jest tak leniwy, że potrafi tylko kopiować wypowiedzi innych lewaków z portalu lewizna(.)pl. Kretyn posługuje się cytatami z książek, których nigdy na oczy nie widział.
Zgłoś
mare30ks 2014-02-19, 13:35
@femi666 chyba nie ja mam problem z czytaniem skoro nawet nie zrozumiales o co mi chodzilo
Zgłoś
w................5 2014-02-19, 15:06 2
Cały ten Kelthuzz to jakiś człowiek chory umysłowo. Wszystkie jego twory muzyczne (a ma ich całkiem sporo) są co najwyżej żałosne ( o ile gościu gra na basie całkiem dobrze to jego wokal i teksty o JKM i ,,wykuwaniu stali długiej na trzy łokcie i szerokiej na cal' są co najwyżej żałosne). Swoim zachowaniem narobił kupę wstydu środowiskom Rodzimowieczym , z którymi się przez pewien czas identyfikował. Miałem nieprzyjemność rozmawiaćz nim na jednym z forów internetowych i zostałem obrzucony tekstami typu ,,a gdzie kotuś widzisz głupotę? w teorii ekonomicznej szkoły austriackiej? mam cię zabić?" czy ,,27 marca gram w Kielcach, pub Dziurka, ul. Sienkiewicza. Moge ci matke nawet obrazic, zeby cie zmotywowac. W koncu rzadko sie zdarza by glupia kobieta urodzila mądrego syna a ty potwierdzasz regułę"
Zgłoś
Geho 2014-02-19, 15:15
@wlade95

co to tych piosenek jak ta tu to faktycznie, zjebane (i trochę ich ma). Ale Dumni Synowie Gromu czy Wykułem Miecz Zemsty dobry jest
Zgłoś
kuzwawszystkozajete1 2014-02-19, 15:29
Raj'thuzz król, co tu dużo gadać.
Zgłoś
w................5 2014-02-19, 16:00
@Geho
No cóż., wg mnie to wiocha, ale nie rustykalne tematy tylko wiocha najgorszej swej możliwej odsłonie z czerwononosym od bimbru rolnikiem stojącym po łydki w gnoju. Dokonania muzyczne Wszebąda Wielbłąda Sławidąba Męczywóra Czapli czy jak się on tam tytułował są nawet poniżej poziomu fińskiego Korpiklani.
Lubie tego typu muzykę ale zrobioną porządnie i na poziome np polski Worshiper rosyjskie Svarga i Arkona, ukraiński Chor czy fińskie Monsorrow.
Zgłoś
kajko071 2014-02-19, 16:00 1
Za Kelthuza zawsze piwo.
Zgłoś
Hangman108 2014-02-20, 1:23 2
Co do piosenek o Korwinie:
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem