Człowieku, po chuja to czytasz
Człowieku, po chuja to czytasz
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TYLKO DEBIL NIE ZAGŁOSUJE NA JEDYNY SŁUSZNY WYBÓR- Kongres Nowej Prawicy.
Wskażcie mi partię która ma tak dobry program jak ta Korwina, likwidacja podatków dochodowych, obniżka akcyz, nie chcą legalizować związków zboczeńców w sukienkach, jest za legalizacją więc głupsza część społeczeństwa wyginie sama bo przedawkuje sobie maryhuanine w żyłę, chce zminimalizować państwo, w sejmie będzie pracowało mniej darmozjadów, będziemy płacić tylko na policję, wojsko i sądy. Czy nie chcieli byście państwa w którym WY decydujecie o swoim dziecku, a nie jest ono własnością państwa, WY decydujecie na co idą wasze pieniądze? Reszta partii nie chce obniżać podatków, a jeśli chce to kłamie i wymyśli sobie inne podatki i kilka z nich jest bardzo za degrengoladą społeczeństwa czyli akceptowaniem wszelkich zboczeń. Korwin od 20-30 lat ciągle mówi to samo, warto go dopuścić do bandy czworga która rucha Polskę już dobre 25 lat, nie licząc tego że w rządzie same stare komuchy.
TYLKO DEBIL NIE ZAGŁOSUJE NA JEDYNY SŁUSZNY WYBÓR- Kongres Nowej Prawicy.
kurde to on na swojej stronie ma zupełnie inny program niż ty mówisz na pewno o tym samym korwinie mówimy?? i jak możemy płacić tylko na wojsko policję i sądy?? Przecież w urzędach też musi ktoś pracować, a za darmo pracować nie będzie, a państwo mu nie zapłaci bo nie będzie miało z czego
Szkolnictwo będzie całkowicie zdecentralizowane i sprywatyzowane. Państwo nie może uzurpować sobie żadnego prawa do narzucania rodzicom czego i jak długo należy uczyć dzieci i sposobów ich wychowania. Zlikwidujemy fikcję "bezpłatnego szkolnictwa" - to obywatele ponoszą całkowity ciężar finansowania systemu edukacji i to oni w zamian za swoje pieniądze mają prawo kształcić swoje dzieci w sposób, jaki uznają za dobry.
to jeden z jego programów, Jak część dzieciaków nie zostanie zmuszona do pójścia do szkoły to tutaj za 10 lat średniowiecze się zrobi na ulicach będą bezdomni co nie umieją pisać i czytać a nie będę z tobą dyskutować bo zachowujesz się jak chłop na polu pana. Jeden podniesie widły to i ty podniesiesz chociaż nie wiesz o co chodzi
i co z tego że on zniesie podatki i ja będę zarabiał 3 tyśki a nie 2 tyśki i będę miał 4 dzieci i każdemu będę musiał opłacić szkołę, posłać do lekarza to się nie opłaci.
milosnicy jkm co prawda jeszcze glosowac nie moga bo jakby mogli to jkm napewno po wygraniu wyborow rozpedzil by tych lewackich zlodziei
ale agitke trzeba prowadzic zawsze i wszedzie, powyzywac troche ludzi od debili skoro nie chca glosowac na janusza, bo to przeciez oczywista oczywistosc ze tylko debile nie glosuja na knp - ostoje sprawiedliwosci i rozsadku
Nie wiem co w tym śmiesznego, przynajmniej jak człowiek jeździ w normalnych samostrzałach, a nie w pantofelkach za 600zł.
Poza tym te buty są fenomenalne - lekkie, przewiewne, zabijają smród potu aromatem gumy, możesz ich używać cały sezon, a kosztują tylko 12zł. 10x tańsze niż trampexy ze sklepu, a wytrzymają tyle samo. Serdecznie polecam!
dokładnie...
2 lata gimbazie wf ciężkie warunki boiska, 1,5 roku siłki+3 lata wf w LO bo w sumie nie ćwiczyłem tam ale to szczegół i dalej leżą w szafce całkiem w dobrym stanie nie zawsze co chińskie jest złe...i to za 15zł halówki to klasyka jest kurwa nie do przebicia
to jeden z jego programów, Jak część dzieciaków nie zostanie zmuszona do pójścia do szkoły to tutaj za 10 lat średniowiecze się zrobi na ulicach będą bezdomni co nie umieją pisać i czytać a nie będę z tobą dyskutować bo zachowujesz się jak chłop na polu pana. Jeden podniesie widły to i ty podniesiesz chociaż nie wiesz o co chodzi
i co z tego że on zniesie podatki i ja będę zarabiał 3 tyśki a nie 2 tyśki i będę miał 4 dzieci i każdemu będę musiał opłacić szkołę, posłać do lekarza to się nie opłaci.
Nie każdemu jest dane zostać profesorem, a obecnie każdy się uczy, by przedłużyć sobie młodość i tyle(sam nie ukrywam, że na studia poszedłem się poobijać jeszcze trochę + poznać co bardziej ogarniętych ludzi).
Nie będzie różnicy? Po pierwsze w długim okresie poziom życia się znacznie podniesie + jeśli naprawdę chcesz, by państwo za Ciebie wszystko dyktowało to pozdrawiam, owieczko.
milosnicy jkm co prawda jeszcze glosowac nie moga bo jakby mogli to jkm napewno po wygraniu wyborow rozpedzil by tych lewackich zlodziei
ale agitke trzeba prowadzic zawsze i wszedzie, powyzywac troche ludzi od debili skoro nie chca glosowac na janusza, bo to przeciez oczywista oczywistosc ze tylko debile nie glosuja na knp - ostoje sprawiedliwosci i rozsadku
Na wszelkich forach ekonomicznych i innych grupach, gdzie dominują osoby wykształcone/przedsiębiorcy Korwin miażdży konkurencję. Faktem jest, że przynajmniej 80% ludzi to idioci albo ludzie, którzy po prostu nie interesują się polityką w ogóle i tak naprawdę nic nie słyszała o Korwinie(czasem tyle, że jest szowinistą albo coś )
Jak część dzieciaków nie zostanie zmuszona do pójścia do szkoły to tutaj za 10 lat średniowiecze się zrobi na ulicach będą bezdomni co nie umieją pisać i czytać.
Tak, bo w polsce jest 99% ludzi którzy nie poślą swoich dzieci do szkoły, i będą sami analfabeci którzy nie umieją pisać, próbowałeś kiedyś myśleć czy przepisujesz głupoty z jakiś forów przeciwników Korwina?
Twoja sprawa ile będziesz mieć dzieci, jak zrobisz sobie 4 to Twoja wina że nie będziesz ich mógł utrzymać, nie reszty społeczeństwa. Widać u Ciebie lewacką logikę.
To jest państwo minimalne:
"Do minimalnych zadań państwa należą: stanowienie prawa, ochrona przed przemocą, ochrona przed kradzieżą, ochrona przed oszustwem, zapewnienie egzekwowania prawa oraz zapewnienie egzekwowania swobodnie zawartych umów."
Będzie utrzymywane z budżetu państwa tylko to co konieczne, jeśli Korwin chce zlikwidować podatki dochodowe itd, to chyba będzie potrzebne mniej pieniędzy bo nie będzie potrzebne aż tylu pracowników, darmozjadów w urzędach?
Ciężko się jeździ rowerem, który skręca tylko w prawo .
I ma się dwa prawe pedały.
I proszę mi pokażcie polityka który około 70 jeździ rowerem...
chyba ku*wa jakas Audica za nasze podatki....
Korwin przynajmniej ma swoje
Na wszelkich forach ekonomicznych i innych grupach, gdzie dominują osoby wykształcone/przedsiębiorcy Korwin miażdży konkurencję.
jezeli nie potrafisz zrozumiec dlaczego to mysle ze jak pojdziesz do pierwszej w zyciu pracy to szybko zrozumiesz
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów