... zakazana reklama
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
... zakazana reklama
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A mnie się ta reklama podobała. Chciałbym dożyć czasów, gdzie ludzi będą na tyle tolerancyjni, a kościół przestanie niszczyć ludzkie życie i wtrącać się w sprawy, w które nie powinien.
nie lubicie pedałów ale jeśli inni byli by tolerancyjny ty tez byś nie miał nic przeciwko proste xD bez kitu hahaahh powago 100%
Jeszcze żaden obrońca 'uczuć religijnych' i Jedynego Właściwego Kościoła nie drze japy, że nie można przedstawiać księdza jako homoseksualisty biorącego ślub?
Cosik to podejrzane...
Cosik to podejrzane...
i tak "czarni" sie wala po katach
Ja jestem z JWK i nie będę drzeć japy jak dla mnie księża biorący ślub-super :] a już baba ksiądz to w ogóle odjazd
Sonka napisał/a:
Czemu hetero nie wychodzą na ulice, nie robią filmików?
może dlatego, że nie są dyskryminowaną mniejszością sexualną w nietolerancyjnym kraju? ;p
Pierdu pierdu a kto powie co to za piosenka??
kurwa akurat jadłem a niech skurwieli krew nagła zaleje
to ja juz wole normalnych klechow w zwyklym kosciele. Ja nikomu nie wciskam sie w zycie zewszad z moimi preferencjami seksualnymi. Niech sie wala, ich dupy, tylko moze nie chce o tym wiedziec. Tak samo jak nie chce wiedziec jakie zwierzatka ktos lubi posuwac, czy lepszy trup swierzy czy smierdzacy. Zboczuszki niech zostawia takie rzeczy dla siebie.
trzazaj napisał/a:
to ja juz wole normalnych klechow w zwyklym kosciele. Ja nikomu nie wciskam sie w zycie zewszad z moimi preferencjami seksualnymi. Niech sie wala, ich dupy, tylko moze nie chce o tym wiedziec. Tak samo jak nie chce wiedziec jakie zwierzatka ktos lubi posuwac, czy lepszy trup swierzy czy smierdzacy. Zboczuszki niech zostawia takie rzeczy dla siebie.
taaaaa i sadistic umrze bo nie bedzie co wrzucać...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów