18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Shadow 2010-01-14, 20:03 3
A mnie się ta reklama podobała. Chciałbym dożyć czasów, gdzie ludzi będą na tyle tolerancyjni, a kościół przestanie niszczyć ludzkie życie i wtrącać się w sprawy, w które nie powinien.
Zgłoś
zabor 2010-01-14, 20:05
nie lubicie pedałów ale jeśli inni byli by tolerancyjny ty tez byś nie miał nic przeciwko proste xD bez kitu hahaahh powago 100%
Zgłoś
gego67 2010-01-14, 20:07
Jeszcze żaden obrońca 'uczuć religijnych' i Jedynego Właściwego Kościoła nie drze japy, że nie można przedstawiać księdza jako homoseksualisty biorącego ślub?

Cosik to podejrzane...
Zgłoś
Gotenks 2010-01-14, 20:13 2
obrażające nieco.
Zgłoś
e................s 2010-01-14, 20:26 1
i tak "czarni" sie wala po katach
Zgłoś
Lunarna 2010-01-14, 21:25 1
Ja jestem z JWK i nie będę drzeć japy jak dla mnie księża biorący ślub-super :] a już baba ksiądz to w ogóle odjazd
Zgłoś
Scarlet 2010-01-14, 21:48
Sonka napisał/a:

Czemu hetero nie wychodzą na ulice, nie robią filmików?

może dlatego, że nie są dyskryminowaną mniejszością sexualną w nietolerancyjnym kraju? ;p
Zgłoś
m................s 2010-01-14, 21:50
Pierdu pierdu a kto powie co to za piosenka??
Zgłoś
DMN 2010-01-14, 21:57 2
a jakaś gejowska
Zgłoś
Ross Pierre Dolevas 2010-01-14, 22:02
kurwa akurat jadłem a niech skurwieli krew nagła zaleje
Zgłoś
m................e 2010-01-14, 22:12 1
mathias napisał/a:

Pierdu pierdu a kto powie co to za piosenka??

Ane Brun-True Colors proszę
Zgłoś
t................j 2010-01-14, 22:18
to ja juz wole normalnych klechow w zwyklym kosciele. Ja nikomu nie wciskam sie w zycie zewszad z moimi preferencjami seksualnymi. Niech sie wala, ich dupy, tylko moze nie chce o tym wiedziec. Tak samo jak nie chce wiedziec jakie zwierzatka ktos lubi posuwac, czy lepszy trup swierzy czy smierdzacy. Zboczuszki niech zostawia takie rzeczy dla siebie.
Zgłoś
m................e 2010-01-14, 22:23 1
trzazaj napisał/a:

to ja juz wole normalnych klechow w zwyklym kosciele. Ja nikomu nie wciskam sie w zycie zewszad z moimi preferencjami seksualnymi. Niech sie wala, ich dupy, tylko moze nie chce o tym wiedziec. Tak samo jak nie chce wiedziec jakie zwierzatka ktos lubi posuwac, czy lepszy trup swierzy czy smierdzacy. Zboczuszki niech zostawia takie rzeczy dla siebie.

taaaaa i sadistic umrze bo nie bedzie co wrzucać...
Zgłoś
Adriano9 2010-01-14, 22:36
jakiej przyszlosci ludzie?! w 2012 koniec swiata...
Zgłoś
gego67 2010-01-14, 23:14
Lunarna napisał/a:

Ja jestem z JWK i nie będę drzeć japy jak dla mnie księża biorący ślub-super :] a już baba ksiądz to w ogóle odjazd

Fajnie, że są ludzie, którzy jednocześnie oznajmiają przynależność do kościoła i pokazują, że mają do niego zdrowe podejście.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem