18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Kosiarka
Piotruś • 2010-04-25, 14:55
Z autopilotem.

[img:4d5c65c6d4]http://freegifs.123gif.de/linien/linie-0388.gif[/img:4d5c65c6d4]
Zgłoś
kanarinho 2010-04-25, 19:30
Szkoda, ze moja kosiarka nie ma napędu, ale dało mi to do myślenia.
Zgłoś
c................m 2010-04-25, 19:37
Zapewne wymyślił to Polak ^^
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-25, 20:50 2
a ja myślałem, że takie akcje są tylko w bajkach :O niestety swoją kosiarką tak nie dam rady, bo nie ma napędu ewentualnie przyczepi się jakiegoś murzyna, żeby popchał

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
Dudzik 2010-04-25, 21:15
Rasista

Matke sobie podczep
Zgłoś
miskolargol 2010-04-25, 21:23
grunt to pomysl
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-25, 21:34 3
@Dudzik
ok, to dawaj numer do swojej starej

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
Radeg 2010-04-25, 22:08
abominacja napisał/a:

Dzięki temu wynalazkowi mężczyzna będzie w kocu miał czas na umycie naczyń.

O ile kobieta w tym czasie kupi piwo, zrobi obiad, umyje podłogę, wypucuje cały dom, zrobi dobrze i skończy wszystko swoje + robotę faceta i skończy wszystko swoje obowiązki kuchenne i niekuchenne, wtedy facet może umyć jej naczynia - o ile ona je umyje przed nim.

Dudzik napisał/a:

Rasista

Matke sobie podczep

<ironia>Dokładnie, na tym forum wszyscy jesteśmy bandą tęgich poważniaków i nie tolerujemy rasizmu w komentarzach! </ironia>
Zgłoś
SiRafael 2010-04-25, 22:52
Radeg napisał/a:

O ile kobieta w tym czasie kupi piwo, zrobi obiad, umyje podłogę, wypucuje cały dom, zrobi dobrze i skończy wszystko swoje + robotę faceta i skończy wszystko swoje obowiązki kuchenne i niekuchenne, wtedy facet może umyć jej naczynia - o ile ona je umyje przed nim.

<ironia>Dokładnie, na tym forum wszyscy jesteśmy bandą tęgich poważniaków i nie tolerujemy rasizmu w komentarzach! </ironia>

4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-25, 23:05
@up
Przecież Radeg pisał rasizmie, a nie o JAWNYM rasizmie...

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
EroMedic 2010-04-26, 18:42
Dudzik napisał/a:

@EroMedic

A ty liczysz na piwo ?

nie:], wirtualne piwa mi nie robią różnicy. Kiedyś był to wyznacznik jakości tematu, teraz zwykły "pierdolnik" dla nastolatków. Więc powtórzę się, mam gdzieś te piwa.
Zgłoś
R................x 2010-04-26, 20:13
EroMedic napisał/a:

nie:], wirtualne piwa mi nie robią różnicy. Kiedyś był to wyznacznik jakości tematu, teraz zwykły "pierdolnik" dla nastolatków. Więc powtórzę się, mam gdzieś te piwa.

Kiedyś miał być kantor, gdzie można byłoby wymienić je na prawdziwe... Dobrze, że pomysł został zapomniany.
Zgłoś
Kadi 2010-04-26, 20:22
kicolek napisał/a:

ewentualnie przyczepi się jakiegoś murzyna, żeby popchał

Jak ktoś ma pchać kosiarkę to jaki jest sens przypinania jej do zwijającego się sznurka?
Zgłoś
pozeracz_kotow 2010-04-26, 22:15
bobigeda napisał/a:

Jak ktoś ma pchać kosiarkę to jaki jest sens przypinania jej do zwijającego się sznurka?

Bo czarny to taki głupi kolor, że pomyliłby drogę.

Pij - nie bądź Jehowy!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów