O ile kobieta w tym czasie kupi piwo, zrobi obiad, umyje podłogę, wypucuje cały dom, zrobi dobrze i skończy wszystko swoje + robotę faceta i skończy wszystko swoje obowiązki kuchenne i niekuchenne, wtedy facet może umyć jej naczynia - o ile ona je umyje przed nim.
Rasista
Matke sobie podczep
<ironia>Dokładnie, na tym forum wszyscy jesteśmy bandą tęgich poważniaków i nie tolerujemy rasizmu w komentarzach! </ironia>
O ile kobieta w tym czasie kupi piwo, zrobi obiad, umyje podłogę, wypucuje cały dom, zrobi dobrze i skończy wszystko swoje + robotę faceta i skończy wszystko swoje obowiązki kuchenne i niekuchenne, wtedy facet może umyć jej naczynia - o ile ona je umyje przed nim.
<ironia>Dokładnie, na tym forum wszyscy jesteśmy bandą tęgich poważniaków i nie tolerujemy rasizmu w komentarzach! </ironia>
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
Przecież Radeg pisał rasizmie, a nie o JAWNYM rasizmie...
nie:], wirtualne piwa mi nie robią różnicy. Kiedyś był to wyznacznik jakości tematu, teraz zwykły "pierdolnik" dla nastolatków. Więc powtórzę się, mam gdzieś te piwa.
Kiedyś miał być kantor, gdzie można byłoby wymienić je na prawdziwe... Dobrze, że pomysł został zapomniany.
ewentualnie przyczepi się jakiegoś murzyna, żeby popchał
Jak ktoś ma pchać kosiarkę to jaki jest sens przypinania jej do zwijającego się sznurka?
Jak ktoś ma pchać kosiarkę to jaki jest sens przypinania jej do zwijającego się sznurka?
Bo czarny to taki głupi kolor, że pomyliłby drogę.