📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
kosmici istnieją ale nigdy u nas nie byli chyba, że teoria strun jest prawdziwa.
Ale te dzwoneczki czy tam cymbałki w tle czy chuj wie co, to doprowadzają do szaleństwa...
kosmici atakują przez skajpa ahahahahahaah... koniec naszej cywilizacji jest bliski
Ahahaha, ale popuścili w gacie ze strachu
@lukunku
Żeby cię prosty sznurku wkurwić. Wierzysz w te swoje gusła i zabobony i co z tego masz?
Co miesiąc płacisz tej sekcie na zgromadzeniach i co .... Dałeś się omamić i tobą sterują.
Żeby cię prosty sznurku wkurwić. Wierzysz w te swoje gusła i zabobony i co z tego masz?
Co miesiąc płacisz tej sekcie na zgromadzeniach i co .... Dałeś się omamić i tobą sterują.
"Kosmici na kamerach przemysłowych"
Tylko powiedzcie mi czemu ktoś miałby chodzić po cmentarzu z kamerą przemysłową?
Wyzywam WAS! Dawac link z ufo nagrane kamera HD... niemozliwe;]
Tylko powiedzcie mi czemu ktoś miałby chodzić po cmentarzu z kamerą przemysłową?
Wyzywam WAS! Dawac link z ufo nagrane kamera HD... niemozliwe;]
posrałem się ze strachu ;__;
A czemu niby kosmici nie mogą istnieć? Mały jest wszechświat? Człowiek jest najmądrzejszy?
kosmici odwiedzają ziemię od dawna...żadne tam nie wiadomo co, ale propaganda sobie z tym poradziła i nawet jak ktoś z rządu by się przyznał to uznają go za wariata, no bo jak to aby gdzieś jeszcze istniało życie
hejtujcie mam to w dupie i swoje wiem
hejtujcie mam to w dupie i swoje wiem
Zauważyłem jednego człowieka, kilka saren i jakiegoś psa. Reszta to najprawdopodobniej fejki.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów