📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A wy myślicie, że chude białe laski (polki w szczególności) by się inaczej zachowywały w obliczu posiadacza czarnego penta?
vortexture napisał/a:
Najpierw chciałem zapytać czy jesteś debilem bo używasz słów których znaczenia nie rozumiesz. Tuż po chwili zauważyłem że przed wykrzyknikami dodałeś spację więc zadawanie tego pytania jest zbyteczne
Nie przejmuj się. On jest z Podlasia.
35i napisał/a:
Nie przejmuj się. On jest z Podlasia.
no spoko takimi debilami jak ty ja się nie przejmuję misiu ! mi to rybka. pewnie teraz będziesz się zastanawiał co to znaczy i w jakim kontekście tego użyłem lubię prowokować takie ogórki jak ty. by się odezwały fajna ksywka i35 xD pewnie chciał byś hyundai i35 ale cię nie stać ...
MichalED napisał/a:
Kurwa... Co się zobaczylo już się nie od zobaczy
też chciałbym zastosować oczu kąpiel, kurwa, wracam na harda bo ta główna jest zbyt przerażająca.
djpyza napisał/a:
no spoko takimi debilami jak ty ja się nie przejmuję misiu ! mi to rybka. pewnie teraz będziesz się zastanawiał co to znaczy i w jakim kontekście tego użyłem lubię prowokować takie ogórki jak ty. by się odezwały fajna ksywka i35 xD pewnie chciał byś hyundai i35 ale cię nie stać ...
Miękka fajo, nawet nicku nie potrafisz poprawnie napisać. Weź się lepiej za słownik, zamiast się tu produkować. Naprawdę musisz być twardym zawodnikiem skoro wielu użytkowników wytykało ci skrajny debilizm, a ty dalej się produkujesz ze swoimi wysrywami bez ładu i składu.
To jest Volkswagen 35i.
O kurwa dałem djpyzie piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów