Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up
Kurwa nie mogę, gimnazjum tak?
Iron Man - Black Sabbath to nie to samo co "Iron Maiden".
Naucz się podstaw, potem pokurwiaj sąsiadów.
o kurwa! Sadistic ewoluował do takiego stopnia że odmłodził mnie do czasów gdy chodziłem do gimnazjum dziękuje.
a te w zespoły są bardzo podobne to jest raz
dwa nie słucham ich ;p kawałek mi się spodobał
...
a te w zespoły są bardzo podobne to jest raz
...
te zespoły nie są do siebie podobne
tak to jest jak ktoś się urodził w latach 90'- dla nich różnicy nie ma
@rockface123
taka mała przypominajka. To jest Black Sabbath:
A to jest Iron Maiden:
GDZIE kurwa GDZIE widzisz jakiekolwiek podobienstwa miedzy sabathami a ironami ??? KURWA GDZIE !
@up
tak to jest jak ktoś się urodził w latach 90'- dla nich różnicy nie ma
@rockface123
taka mała przypominajka. To jest Black Sabbath:
A to jest Iron Maiden:
Czlowieku jestes tylko 2 lata starszy od niego a zachowujesz sie jak bys byl na kazdym koncercie hendrixa. Uwazasz ze dla rockface123 to bez roznicy bo urodzil sie w 90 latach? a co jesli nie interesuje go taka muzyka? urodziles sie pod koniec lat 80 i przez polowe lat 90 srales w pieluchy, wiec tak samo gowno wiesz o zyciu w XX wieku jak rockface czy ja
@rockface123
GDZIE kurwa GDZIE widzisz jakiekolwiek podobienstwa miedzy sabathami a ironami ??? KURWA GDZIE !
No jak, kurwa GDZIE?
Przeciez i Ozzy i Bruce mają długie włosy... .
piwo za Iron Maiden w tle ;p
powkurwiam sąsiadów z samego rana
proszę umrzyj ...
Czlowieku jestes tylko 2 lata starszy od niego a zachowujesz sie jak bys byl na kazdym koncercie hendrixa. Uwazasz ze dla rockface123 to bez roznicy bo urodzil sie w 90 latach? a co jesli nie interesuje go taka muzyka? urodziles sie pod koniec lat 80 i przez polowe lat 90 srales w pieluchy, wiec tak samo gowno wiesz o zyciu w XX wieku jak rockface czy ja
To, że ktoś się wtedy a wtedy urodził nie ma aż takiego znaczenia, bo są osoby nawet młodsze od nas, które słuchają zespołów z lat 70., 80., (0,01% młodego społeczeństwa), a są tacy, którzy na kawałek, który ma z 3 lata mówią "staaare". Ja na szczęście zażywam dobrobytu dawnych lat pod postacią Maidenów, Judas Preista, Black Sabbath, Sodom, Destruction i w chuuuuuuuj innych, ale niestety stajemy się gatunkiem wymierającym.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów