Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SpirytusSalicylowy 2013-10-30, 2:17
Nie głupie...
Zgłoś
m................a 2013-10-30, 3:35 21
Szlachcic_Cygański napisał/a:

Nie sądziłem, że coś takiego kiedykolwiek napiszę: uczmy się od czarnych. xD

Ale oni są tylko robolami, na pomysł wpadł człowiek
Zgłoś
panchamityle 2013-10-30, 3:37 4
@ Szlachcic Cyganski
Pominę Twojego nicka, bo to już brzmi gównianie. Czego chcesz się uczyć od smolucha? Wzorków w betonie, który rozpierdoli pierwszy przymrozek?
Zgłoś
saves 2013-10-30, 8:03 1
Widziałem takie zabiegi w POLSCE!!!! jakieś 15 lat temu. Nie był to typowy wzór "nerki", ale też fajny. Dla mnie nic nowego.
Zgłoś
Wujo_K 2013-10-30, 8:23 2
Cholera, sami specjaliści od betonu...
Zgłoś
Kantinflas 2013-10-30, 8:44 2
W Polsce kiedys tez tak robili, bo jesli polozyli kostke, to ludzie w nocy zwijali i juz na podjazdy mieli, moze jeszcze robia.
Zgłoś
DudkovMajor 2013-10-30, 8:49 5
Cyper94 napisał/a:

Chyba Twoich ...

W cudzysłowie jest wzięte, to czego się czepiasz.
Zgłoś
A................n 2013-10-30, 9:10 1
Nawet w Afryce kładą na betonie żeby było równo na parę dekad , u nas na piachu tak że co 5 lat trzeba układać na nowo tym czasem na ekrany gównochłonne państwo nie żaluje.
Zgłoś
PegasiBierzeWDupe 2013-10-30, 9:24
u nas robili tzw. drogę krzyżową i z tej racji parę km chodnika przez kompletne zadupie. zajebali stamtąd nie pamiętam czy jedną, czy dwie palety kostki tak tak, to to samo 'miasto' od burmistrza co mecz ogląda na radzie miejskiej.
Zgłoś
donwasyle 2013-10-30, 9:48 1
Przynajmniej jak jakiś debil przyklei do tego monetę to drugi debil nie wyciągnie całej kostki.
Zgłoś
P................a 2013-10-30, 9:51
Ejjj ale to nie jest głupie.
Przynajmniej wytrzyma dłuzszy czas niz nasze chodniki. Po roku czasu czy sie idzie po nich trzezwym czy pijanym, atrakcje te same....
Zgłoś
Murzyn9111 2013-10-30, 10:48
Jasne ze wytrzyma dluzej to pierwsze , po drugie trzeba po prostu co ok 2 metry wyciac dylatacje
Jestem ekspertem.
Zgłoś
rajkru 2013-10-30, 11:04
W Irlandii wiekszość chodników jest betonową wylewką tak samo wylewa się z betonu krawężniki, a potem piłą robi się szczeliny (dylatacje)...
Zgłoś
jednoręki-ujeżdżacz 2013-10-30, 12:08 1
@cyper, przecież napisał w cudzysłowie... Jeden napisze głupotę a potem reszta baranów lajkuje. Istny owczy, ślepy pęd. Jak bydełko
Zgłoś
N................a 2013-10-30, 13:09
przyszłość tego wynalazku kreśli się wyłącznie w czarnych barwach...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem