📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak widać, zima w tym roku zaskoczyła nie tylko drogowców.
Biedni nie zdążyli do końca listopada... Pewnie przez covid...
Wygrali przetarg,nie zdążyli przed śniegiem,kary umowne grożą,teraz są slawni- nikt nie powie że nie kosili.
Współczuję chłopakom pracy przy takiej pogodzie, w ogóle praca w ujemnych temperaturach powinna być ustawowo zakazana. Nieprzyjemnie się robi w mrozie.
wykorzystali cały urlop w lecie
Colossus napisał/a:
Współczuję chłopakom pracy przy takiej pogodzie, w ogóle praca w ujemnych temperaturach powinna być ustawowo zakazana. Nieprzyjemnie się robi w mrozie.
Ustawowo czy nie. Uwazam, ze masz tak jak sie dogadasz
Oj tam, firma znajomego burmistrza potrzebuje zarobić na zleceniu publicznym. Zupełnie normalne w republikach bananowych.
to piekna wizualizacja tego jak PiS rozwiązuje najbardziej palące problemy Polaków i Polek
Sprawa się na szczęście rypła i nasi dzielni, zimowi ogrodnicy stali się sławni:
polsatnews.pl/wiadomosc/2021-12-09/leszno-drogowcy-kosili-trawe-w-snie...
polsatnews.pl/wiadomosc/2021-12-09/leszno-drogowcy-kosili-trawe-w-snie...
Co to qrwa za przetarg na koszenie trawy w grudniu, chooj dupa i kamieni kupa, kraj z kartonu i koszonej trawy.
htp napisał/a:
Zdefiniuj słowo "myślą".
Ja pierdolę... Wy myślicie że oni przyszli rano na bazę, powiedzieli do siebie bierzemy transita, kosy i zapoerdalamy na pierwszą lepszą drogę i kosimy trawę pod śniegiem? Ktoś ich tam wysłał a oni mieli chuja do powiedzenia. Ja to się bardziej zastanawiam czy u was jakieś myśli wogòle kiełkują?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów