📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
zeto88 napisał/a:
Kurwa, hard bez problemu a widoku łamanych kości itp przeboleć nie mogę
solteck napisał/a:
@zeto jaki hard? widziałeś hard?
Czytaj ze zrozumieniem, a nie się czepiasz bez powodu
Kurcze, mógł do tej mety dolecieć .
Wykręcenie kolana, najprawdopodobniej naderwanie więzadeł krzyżowych przednich lub tylnych. Po takim wypadku kolano wraca na miejsce, poszkodowany powinien chodzić o kulach oraz ze stabilizatorem kolana, powinien również ćwiczyć mięśnie czworgłowe uda. Zaleca się wykonanie artroskopii kolana, aby przeprowadzić ewentualna rekonstrukcje więzadeł, ponieważ takowe się nie regenerują samodzielnie. Diagnozę wystawił Paweł Edelman twój żydowski chirurg
Nie znacie się.
On próbował się na końcu wybić aby telemarkiem na mordzie ukończyć wyścig tylko mu nie wyszło.
On próbował się na końcu wybić aby telemarkiem na mordzie ukończyć wyścig tylko mu nie wyszło.
Kurwa na filmiku pokazują jakiego człowiek ma pecha a ja kurwa leżę i jebię z niego.
Kurwa, co? Zastawia nie fakt, ze pozniej sobie stoi na spokojnie z tylko lodem przy kolanie. Niezniszczalny czy ki chuj? Mialem kilkanascie razy rzepkre kolanowa zwichnietą i to sie konczy nastawianiem, bolem w chuj, no rzez. A wyglada to mniej drastycznie niz to.
Teraz czekam na szachistę, który sobie złamie rękę podczas dawania mata.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów