Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@: Zdaje się jakby miała zielone/pomarańczowe do jazdy na wprost, a pan maklaren chciał wskoczyć zaraz za SUVem i wymusił pierwszeństwo. Skrzyżowanie ze skrętem w lewo też wygląda na bezkolizyjne
W ameryce to tak nie działą.
te fury rozsypują się jak wydmuszki
To je auto sportowe, nie czołg, czy passat który ma przetrwać wiejskie metrowe dziury w nawierzchni przez 30 lat jeżczenia po nich.
@: Zdaje się jakby miała zielone/pomarańczowe do jazdy na wprost, a pan maklaren chciał wskoczyć zaraz za SUVem i wymusił pierwszeństwo. Skrzyżowanie ze skrętem w lewo też wygląda na bezkolizyjne
Pan Maclaren wjeżdża na pomarańczowym.
Zatem Pani musiała wlecieć na czerwonym.
W momencie uderzenia pan Maclaren dalej ma pomarańczowe.
U nas już od 100k ma się pierwszeństwo. Nowa Skoda lub 10-letnia Beema i jesteś królem szos.
Trzeba dodać, że jak nowa Skoda, to na 90% leasing 🙃
Ja pierdolę fury za pół miliona a sypią się po takim puknięciu
Akurat kierowca miał się całkiem spoko.
Kobietka z ekonomicznego autka gorzej.
Czyli fura za pół miliona $ też musi ustępować pierwszeństwa? Kto by pomyślał
Eee... Poważnie?
[ Dodano 2024-11-12, 21:37 ]
Akurat kierowca miał się całkiem spoko.
Kobietka z ekonomicznego autka gorzej.
Jak dostanie odszkodowanie, jej stan się polepszy. Pachnie kilkoma milionami.
Czyli fura za pół miliona $ też musi ustępować pierwszeństwa? Kto by pomyślał
ktoś tu nie wie jak działają światła w zjednoczonych McDonaldach
@:
Pan Maclaren wjeżdża na pomarańczowym.
Zatem Pani musiała wlecieć na czerwonym.
W momencie uderzenia pan Maclaren dalej ma pomarańczowe.
... to nie europa, obaj maja pomaranczowe, mclaren moze jechac ale PROSTO, a jadac w lewo powinien przepuscic nadjezdzajacych z naprzeciwka, dlatego jest to wina mcLarena
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów