Jestem ciekaw kiedy do mnie Koszuleczka przyjdzie
I taka myśl... może jakieś spotkanie w koszuleczkach we Wrocławiu można by było zrobić
Oczywiście jeśli ktoś chce i ma blisko
-No chyba się za bardzo najarałem
Za co przepraszam i obiecuję pogorszenie
no ale nie offtopuje może warto założyć jakiś nowy temat
Co o tym sądzi nasza ukochana i jakże szanowana góra?
Ale co do pomysłu ... hmmm sadystyczny zlot ?
Popieram w 100% xD tylko hahahaha ciekawe jak on by wyglądał xD
Idziemy przez miasto. Wypadek. Ludzie zaczynają się brechać, a niektórzy cykają foty na harda xD hahaha
Idziemy przez miasto. Wypadek. Ludzie zaczynają się brechać, a niektórzy cykają foty na harda xD hahaha
To może jakiś nowy temacik? Aby tutaj nie offtopować i nie spamować bo sam jestem adminem na jednym forum i wiem jak to wkur.... wkurza
Można by było to obgadać i sprawdzić ile osób za ile przeciw i tak dalej i tak dalej... i dalej... i daaall... Zzzzz....Zzzzz...
leżę xD
a tak przy okazji , to jeśli już to chyba w gdańsku byłby ten zlot bo
1-piwo nad morzem smakuje najlepiej
2-jest morze i można sobie nogi odmrozić w lipcu
3-jest morze więc można mutować
4-tam znajduje się sadystyczny olimp.
ps. Rosemary , a można zamawiać małe koszulki? to bym mojego kota ubrał też i bylibyśmy fajni pan i zwierzę w barwach sadistica
ps. Rosemary , a można zamawiać małe koszulki? to bym mojego kota ubrał też i bylibyśmy fajni pan i zwierzę w barwach sadistica
A ja myślałem że chcecie takie małe koszuleczki same założyć
Za małe czapeczki, buciki, Koszuleczki? to musiałoby wylądować na hardzie
No ale bez koszulek też by było milusio chociaż jeszcze zależy u kogo
Spokojnie jeszcze nie masz koszulki w łapkach
A tak sobie dziś rozmyślałem nad mentalnością sadystów. For example idzie sobie sadysta i widzi wypadek na ulicy pogotowie i te sprawy, ręka, noga i reszta porozrzucane. Podchodzi do sanitariusza i mówi: Sorry, mogę fotkę cyknąć?
A tak sobie dziś rozmyślałem nad mentalnością sadystów. For example idzie sobie sadysta i widzi wypadek na ulicy pogotowie i te sprawy, ręka, noga i reszta porozrzucane. Podchodzi do sanitariusza i mówi: Sorry, mogę fotkę cyknąć?
zapomniałeś dodać:
-Czy mogę sobie fotkę cyknąć na HARDA?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów