Nie wiem czy była juz na tym forum podobna inicjatywa ale warto by było spróbowac A wiec ludzie co myślicie o stworzeniu unikatowych koszulek forum Sadistic.pl? W internecie roi sie od wykonawców podobnych projektów którzy za ok 40 zł są w stanie stworzyc dla nas jedyne w swoim rodzaju koszulki z jaimś hardcorowym wizerunkiem i logiem sadistic.pl na plecach. Jeśli temat przypadł by do gustu warto by było zorganizowac jakiś konkurs na najlepszy projekt i do dzieła. Miło by bylo spotkac jakiegoś sadyste w takim wdzianku stojac np w kolejce po bułki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wersja damska z czaszką :] rozmiar L :]
Nansze napisał/a:
hmmmmm, a takie coś ?]
jak dla mnie to jest całkiem w pyte. ja ogólnie wolałabym białą.. z czarnym nadrukiem
Bez czaszek jak dla mnie, z wielkim logo na plecach i dyskretnym nickiem na piersi.
Pomysł jest dobry, powiedziałbym nawet, że znakomity. Z proponowanych przez Was koszulek większość mi się podoba. Postaram się śledzić przebieg projektu, ale śmiało możecie mnie wpisać na listę chętnych. Rozmiar XL.
Jak nie będą w stanie zrobić to co chcemy xD to na harda z nimi !! xD
Niestety Corelowi poświęcałem niewiele czasy tylko na infie w liceum.
To ja też się zapisuję.
Rosemary,
Tył koszulki za bardzo się kojarzy z Jackassem. Cent razem z ~Sadystami powinien obgadać ostateczny wygląd koszulki.
Tył koszulki za bardzo się kojarzy z Jackassem. Cent razem z ~Sadystami powinien obgadać ostateczny wygląd koszulki.
Corel dla mnie to czarna magia xD
-------------------
Co do ostatecznego wyglądu koszulek ... dostosuję się.
Aby była czarna damska eLka
-------------------
Co do ostatecznego wyglądu koszulek ... dostosuję się.
Aby była czarna damska eLka
Świetna sprawa, mnie też wpiszcie na tą listę ;]
Róbcie liste kiedy będą znane konkrety:
1. Czy pomysł na bank wypali
Jeśli wypali to:
1. Konkretny wzór (z nickami czy bez itp.)
2. cena
3. kto się podejmie zbiórki kasy i jak będzie wyglądać dystrybucja (wątpię żeby ktoś, czy firma, robiła koszulki masowo i rozsyłała je pojedyńczo)
tyle
1. Czy pomysł na bank wypali
Jeśli wypali to:
1. Konkretny wzór (z nickami czy bez itp.)
2. cena
3. kto się podejmie zbiórki kasy i jak będzie wyglądać dystrybucja (wątpię żeby ktoś, czy firma, robiła koszulki masowo i rozsyłała je pojedyńczo)
tyle
Przepraszam i zwracam honor przeczytałem cały topic ale po łebkach, wybacz
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów