A niby koty nie lubią wody...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
A niby koty nie lubią wody...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Normalnie zwierzęta kotowate wodę uwielbiają tylko koty domowe to takie troszkę pizdki i się wody boją z reguły.
powiem tak koty uwielbiają ciepłą wodę mają strach za pierwszym razem ale jak się je namówi za pomocą wrzucenia go do wody to nie chcą wychodzić wiem bo mam kota i lubi wodę siedzi w niej ze 30min i nie chce wyjść i koty bardzo lubią ciepło mój w zimę leży przy grzejniku pozdrawiam
pewnie mnie zlinczyjecie za to co napisze ale mialem kilka kotow 2 nawet rasowe byly, i rowniez kilka psow jakies kundle i obecnie suka labradora i po moich wieloletnich obserwacjach musze stwierdzic ze koty sa glupie, suczki labradora nie tresowalem a sama potrafila sie kilku komenda nauczyc juz nie mowiac o tym ze zawsze jak wracam do domu po dluzszej nieobcnosci tj 2,3 tyg i ktos jej rzuci haslo ze przyjezdzam to potrafi caly dzien przy bramce lezec bez ruchu i czekac na mnie, a koty jak to koty nauczyc kota nie drapac mebli to jest juz sztuka... kazdy ma swoje zdanie, jedni lubia koty inni psy i ja to szanuje
monto, koty są mądre, bo mają wyjebane na to, co do nich mówisz, choć dobrze to rozumieją Wśród psów również jest jeden taki przykład, dokładniej mój zajebisty pies, bez którego ani rusz, którego kurwa naprawdę kocham. Mówię do niego łapa, ten się patrzy jak na idiotę, ale po jakichś 10 razach mówienia ''łapa'' w końcu ją podaje i ja mam radochę z prze chuja i on sam również ma radochę
Monto bo psy maja panow, a koty niewolnikow.
P.s Wszystkie zwierzaki sa zajebiste, i nalezy im sie szacunek .
P.s Wszystkie zwierzaki sa zajebiste, i nalezy im sie szacunek .
Wygląda jak kurczak w trakcie rozmrażania....
@ CDBLAZE - ty jakim cudem, żeś go przyzwyczaił do tej kąpieli? Na bank piździ w łazience to woli zostać w wodzie.
TCJ napisał/a:
@ CDBLAZE - ty jakim cudem, żeś go przyzwyczaił do tej kąpieli? Na bank piździ w łazience to woli zostać w wodzie.
To nie jest materiał własny W necie poszperałem i znalazłem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów