18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dziadek 2013-02-15, 2:27
skubany szybciej od RKMU nawala
Zgłoś
szoszana 2013-02-15, 3:15
Debile ten kot nie puka do drzwi!! Litości!!

Jestem niestety posiadaczką kota po "wypadku",który przez uraz głowy (ciężki uraz głowy po bliskim spotkaniu z moim sąsiadem- 2 razy dostał z kija do (chyba) krykieta.Czmychnął mi między moimi nogami na klatke schodową i sąsiad akurat wychodził ze śmieciami i gdy go zobaczył złapał za kij... To było 2 lata temu, wiem,że ten skurwiel był na psychiatryku ponad pół roku ale za ekshibicionizm-stał codziennie nago na balkonie,który mógł widzieć cały plac zabaw...) więc mały ogar,bo się błaźnicie.
Zgłoś
szczerkos 2013-02-15, 3:49 18
@up

szczerze, to nic nie rozumiem z Twoich wypocin, posiadasz kota, który przez uraz głowy.. i co dalej? Czmychnął, sąsiad mu zajebał (stąd ten uraz głowy), w dodatku sąsiad jak już to pseudo-pedofil, a nie ekshibicjonista (no właśnie, żaden ekshibicionista, tylko z 'j' w środku), skoro się na dzieci czai; jako puenta każesz nam się ogarniać - a ja nadal nie wiem co kurwa z tym Twoim kotem, więc rozwińże niewiasto swoje wywody
Zgłoś
Eth 2013-02-15, 4:14
@up

Walentynki - wypilbys tyle ile ona, to bys zrozumial wywod

Oczywiscie, ze "puka" - czyt. halasuje, aby go wpuscic do pokoju.
Starczy ogladac do konca.
Zgłoś
i................5 2013-02-15, 6:38
czuje się jak na wojnie jak ktoś strzelał z kałacha
Zgłoś
NecroVision 2013-02-15, 7:55
Zajebałbym jakby mi rano taki zaczął po meblach napierdalać -.-
Zgłoś
swiszczacybasik 2013-02-15, 8:41
Gościu! suwane noo...
Zgłoś
k................a 2013-02-15, 8:44 2
Kot uczył się od najlepszych

Zgłoś
f................n 2013-02-15, 10:16
@bobrełę

Proponuje konsekwentne treningi przy postach na hardzie - i prędkość i siłę wyrobisz
Zgłoś
Jab7kO 2013-02-15, 10:51
Podpis mnie rozjebał najbardziej PIWO
Zgłoś
sauerps 2013-02-15, 11:45
kurwa jak ja nienawidze jebanych sierściuchów

Musicie uruść żeby to zrozumieć
Zgłoś
fejzez 2013-02-15, 15:02
a taki sucharek mi się przypomiał

Ilu potrzeba świadków Jehowy żeby zmienić żarówkę?
Nie wiem, jeszcze nigdy nie wpuściłem ich do domu.
Zgłoś
kibuka 2013-02-15, 17:23 2
bobrełę napisał/a:

Chciałbym mieć taką prędkość w ręce

ja też bym chciała. Chłopak na pewno by się ucieszył
Zgłoś
konradN 2013-02-15, 17:44
może jechowy ale przynajmniej nie Pedofil !!!
Zgłoś
Miranda 2013-02-15, 20:28
Toż to rosyjski niebieski, wyjątkowa piękność, ulubieniec carów. Moja ulubiona rasa, przepiękne cudo, jedyna istota na świecie, która ma piękniejsze oczy ode mnie

And remember, respect is everything!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów